+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!
Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour! SPT!!!
Fotograf: Privat

Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Nu till helgen avgörs årets första deltävling av Swedish Perch Tournament 2021!

Första deltävlingen går av stapeln 19/6 i Jönköping, där Fiske & Outdoor står som värdbutik. Tävlingsvattnet är Bunn, som är en måttligt näringsrik sjö med en areal på 10,18 km2 där det största djupet är på 20,8 m.

Till denna deltävling är det redan 33 st registrerade lag, anmälan till deltävlingen stänger fredagen 12:00 den 18/6. Anmälan till Swedish Perch Tournament 2021 görs via www.spt.nu.

Förutom chansen att vinna fina priser i deltävlingen och under touren kan ni även genom ert deltagande i Swedish Perch Tournament 2021 även registrera er till Swedish Perch League rankingsystem som är det nationella rankingsystemet för team som tävlar i Abborrfiske. Har ni inte anmält er till SPL gör ni det via www.perchleague.se.

Nytt för i år är att Perch Tournament har valt Fishy Tech Sweden som teknisk leverantör av tävlingsapp och tävlingsadministration. All rapportering sker via appen och uppdateringar om tabellen under tävlingsdagen. Samtliga deltagande lag måste registrera sig via www.fishy.nuför att erhålla sin unika kod som krävs för att logga in via tävlingsappen.

Som arrangör förhåller vi oss till de rekommendationer och regler som Folkhälsomyndigheten tagit fram på grund av den pågående situationen med covid-19, åtgärder i samband med deltävlingen kommer att utföras.

Har ni frågor är det bara att kontakta oss via www.spt.nu eller
swedishperchtournament@gmail.com.

Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!

Skitfiske på er alla!

/ Viktor, Sebastian & Johnny
Swedish Perch Tournament 2021
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 170 Nästa SistaNy SM-tävling i mete i Nyköping!

Ny SM-tävling i mete i Nyköping!

Tävling Lördag den 25-26 september planeras en helt ny SM-tävling att genomföras i samarbete med Torshälla SFK på piren i Nyköping, SM i mete med C&R...

Inga kommentarer
Centerpartiet motarbetar vattenförvaltningen!

Centerpartiet motarbetar vattenförvaltningen!

Eko/ Miljö Nu anser Centerpartiet med flera stödpartier att det blir för dyrt för verksamhetsutövarna att betala notan för de skador de åsamkat våra vatten...

1 kommentar
LIVEfiske med Tero Paakki idag 1700 - sänds på dubbla kanaler!

LIVEfiske med Tero Paakki idag 1700 - sänds på dubbla kanaler!

Livefiske Inte nog med att det är LIVEfiske idag med Tero Paakki! Vi premiärsänder även, förutom på Youtube, på nya livekanalen fishr.tv!

Inga kommentarer
Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Tävling I helgen som gick tävlades det i Östa Perch Open 2021! Med det har vi nu årets första ranking i Swedish Perch League ute!

Inga kommentarer
 Rädda strömmingen innan det är för sent!

Rädda strömmingen innan det är för sent!

Eko/ Miljö Det är kris för kustens strömming. Det vittnar småskaliga yrkesfiskare, forskare, skärgårdsbor och vi sportfiskare samstämmigt om. Sportfiskarna gör nu allt för att uppmärksamma situationen...

1 kommentar

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.