+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nyheter i appen C-MAP för navigering på sjön - gratis och premium!
Nyheter i appen C-MAP för navigering på sjön- gratis och premium!
Fotograf: Navico

Nyheter i appen C-MAP för navigering på sjön - gratis och premium!

C-MAP®, ledande inom digital marin kartografi och molnbaserad kartering, presenterade sin senaste app för båtförare, sportfiskare och de som älskar vara på sjön den här veckan. Inklusive en premiumversion fullspäckad med nya funktioner och mer avancerade funktioner samt inom kort ett nytt alternativ för skuggad relief, tidigare endast tillgängliga i C-MAP REVEAL-produkter för sjökortsplottrar.  

C-MAP-appen är kostnadsfri att hämta och enkel att använda, och ger tillgång till en rad funktioner som personliga waypoints, rutter och spår, väderuppdateringar, intressepunkter, planeringsverktyg och många sätt att anpassa utseende utan abonnemang. För detaljerad navigationsdata krävs dock premiumabonnemang.

C-MAP-appen kan fungera som en komplett lösning för planering av din rutt och navigering på sjön, och för dem som använder en plotter är det en utmärkt back-up.

De detaljerade C-MAP-sjökorten passar många olika användningsområden, från kayakturen solo i kustnära vatten, till stora motorbåtar som ska ut på flerdagarsturer och allt däremellan – till och med även för den marinintresserade som bara utforskar jordens vattenområden och vattenleder direkt i handen. 

”Den senaste versionen av vår app har de sjökort av högsta kvalitet som finns, tillsammans med en förstklassig användarupplevelse”, säger Max Cecchini, Executive Vice President för C-MAP. ”Och den levereras med ett nytt årligt premiumabonnemang som båtförare och kunder kommer att tycka är lätta att förstå och ger utmärkt värde för en riktigt förstklassig upplevelse.”

Premium inkluderar alla funktioner som är tillgängliga för kostnadsfria användare, plus obegränsad nedladdning av offlinekartor, fullständiga navigationskartor med högupplöst batymetri, AIS- och C-MAP Traffic, 5-dagars väder längs rutten samt väderdatan som lager samt GPS-position och fullständiga navigeringsfunktioner. Premiumprenumeration ger även tillgång anpassad djupskuggning och i början av juli för första gången i C-MAP-appen – global skuggad relief.

 C-MAP-sjökorten är omsorgsfullt optimerade för appen, där viktiga data markeras och noggrannheten bibehålls med en tydlig vy utan klutter. Sjökorten får data från officiella hydrografiska myndigheter, med data som uppdateras kontinuerligt och förbättras med tusentals ytterligare datakällor för att säkerställa den senaste och mest detaljerade täckningen.

Planera din rutt från datorn, surfplattan eller telefonen så synkroniseras data mellan alla enheter. När du sedan är ute på sjön kan du spara dina favoritplatser för ankring eller fiske och följa samma säkra rutt varje gång med det markerade spåret som visas på din personliga karta. Kolla dessutom in tusentals intressepunkter på sjökorten, som marinor, hamnar, stränder och bränslestationer.

”C-MAP-appen är redan en av de mest avancerade marina navigerings- och planeringsapparna. Och våra kunder älskar att den är så lättanvänd och noggrann, och nu har den nya funktioner och ett verkligt tilltalande premiumerbjudande. Vi är övertygade om att vi kommer att välkomna många fler glada båtförare till C-MAP-gemenskapen”, säger Cecchini.

 

KOSTNADSFRITT FÖR ALLA ANVÄNDARE

PREMIUMFUNKTIONER

Visa de senaste sjökorten

GPS-position och fullständig navigering

Manuell och Autorouting™

Obegränsade offlinekartor (globala)

Lägg till personliga rutter och registrera spår

5-dagars väder längs rutten

Lägg till personliga waypoints

5-dagars överlagrade väderbilder

GPX-import och -export

Högupplöst batymetri

Tusentals intressepunkter

Anpassad djupskuggning

Sjövädersprognos

AIS

Väder längs rutten (24 timmar)

C-MAP Traffic: Visa andra appanvändare

Anpassa sjökort

Kommer snart: Skuggad relief

Verktyg för avståndsmätning

 

 

Mer information finns på www.c-map.com.

 

Om C-MAP:


C-MAP® har världens största digitala sjökortsdatabas för marinnavigering, och hjälper kunderna att utforska de digitala alternativen och hantera komplexiteten i marin verksamhet genom att tillhandahålla integrerad, intelligent information. C-MAP täcker hela världen med korrekta, uppdaterade elektroniska sjökort, förmånliga data och tjänster och hjälper dig att segla tryggt till fjärran horisonter, fylla båten med fisk och kryssa tryggt. Efter uppköpet från Navico är C-MAP det fjärde märket i Navicos portfölj, tillsammans med Lowrance®, Simrad Yachting och B&G®.


Mer information finns på www.c-map.com
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 170 Nästa SistaNy SM-tävling i mete i Nyköping!

Ny SM-tävling i mete i Nyköping!

Tävling Lördag den 25-26 september planeras en helt ny SM-tävling att genomföras i samarbete med Torshälla SFK på piren i Nyköping, SM i mete med C&R...

Inga kommentarer
Centerpartiet motarbetar vattenförvaltningen!

Centerpartiet motarbetar vattenförvaltningen!

Eko/ Miljö Nu anser Centerpartiet med flera stödpartier att det blir för dyrt för verksamhetsutövarna att betala notan för de skador de åsamkat våra vatten...

1 kommentar
LIVEfiske med Tero Paakki idag 1700 - sänds på dubbla kanaler!

LIVEfiske med Tero Paakki idag 1700 - sänds på dubbla kanaler!

Livefiske Inte nog med att det är LIVEfiske idag med Tero Paakki! Vi premiärsänder även, förutom på Youtube, på nya livekanalen fishr.tv!

Inga kommentarer
Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Tävling I helgen som gick tävlades det i Östa Perch Open 2021! Med det har vi nu årets första ranking i Swedish Perch League ute!

Inga kommentarer
 Rädda strömmingen innan det är för sent!

Rädda strömmingen innan det är för sent!

Eko/ Miljö Det är kris för kustens strömming. Det vittnar småskaliga yrkesfiskare, forskare, skärgårdsbor och vi sportfiskare samstämmigt om. Sportfiskarna gör nu allt för att uppmärksamma situationen...

1 kommentar

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.