+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Fiskeliv - Ny serie sportfiskeprogram på SVT!
Fiskeliv - Ny serie sportfiskeprogram på SVT!
Fotograf: Privat

Fiskeliv - Ny serie sportfiskeprogram på SVT!

Nu kan vi njuta av trailern till första säsongen av SVTs nya sportfiskeserie Fiskeliv med Martin Falklind och Emilie Björkman som kommer att sändas på SVT med start den 26:e april! 

Det saknas verkligen fiske på tv och vi är nog många som kan säga att vi saknat Martin i rutan! Martin och Emilie Björkman kommer att ta med oss på spännande fisken, vi får möta människor som brinner för sitt fiske och sina vatten! Det kan faktiskt sägas att Bengt Östes ande vilar över projektet, det utlovas fiske på riktig, som vi vet är det inte alltid det nappar! 

Inte nog med det. Martin har utöver detta jobbat i tre år i ett eget projekt som han själv beskriver som sitt stora drömprojekt. Under hösten kommer vi att få njuta av tre stycken en timmars filmer! En lång resa från att vattnet smälter på fjällen, vattnets fortsatta resa genom älvar, sjöar och våtmarken till kusten. Närvaron av den mänskliga påverkan är stark i filmerna men faktiskt inte bara de dåliga exemplen utan även de bra!

Klassisk naturfilmning med fisken och vattnet i fokus i stil och hög kvalitet, produktioner som vi kanske mest är vana att se från BBC ofta signerat Sir David Attenborough. En smått orimlig ambitionsnivå säger Martin men det finns stunder och avsnitt där man verkligen lyckats.

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 168 Nästa SistaTestat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Testat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Magazinet Som vanligt är det lite extra kul att få lägga händerna på ett svenskt designat spö. Ännu en gång är det en av Steve McVeys och Esox Gears skapelser som fått följa med ut på sjön...

Inga kommentarer
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Press/ reklam Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp...

Inga kommentarer
Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Spinn Tomasz Polski Andersson slår till med sin sjunde registrerade SuperSizefisk! Denna gång en riktigt flott gädda!

Inga kommentarer
Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har fortsatt varit drivande i projektet ”Många bäckar små” som är ett samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala och lokala engagemang med syfte att öka rekryteringen av öring i Uppsala län...

Inga kommentarer
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

Tävling DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.