+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Superfiske och supergädda - Thelander och Krus har drömfiske!
Se film och bild! Ett fiske som man bara kan drömma om!!!
Fotograf: Anders Krus

Superfiske och supergädda - Thelander och Krus har drömfiske!

Anders Krus och Henrik Thelander prickade rätt under ett av sina vårpass. Ett nytt lovande område skulle fiskas, scoutat efter lite detektivarbete och karstuderande.

Fläckar med djup på ca 2-3 meter utforskades med Anders ”lilla” gäddmoppe en Buster M Fish. Herrarna var helt ensamma på sitt vatten när dom sakta insåg att dom hade sitt livs gäddfiske och då ska man veta att både Anders och Henrik är långt från orutinerade när det gäller många och stora fiskar.

Under en dag landandes en smått historisk svit gäddor. Drygt 50 fiskar totalt, sex över 10 kilo varav två över 12 och inte nog med det, en på fantastiska 16.680 gram 125 cm! En fisk som självklart skriver in sig i gäddfiskets Hall of Fame. Den stora valde Henriks bete, en röd side kick shad från Daiwa. Herrarna är måna om att hela fångsten får ses som ett lagarbete. I laget finns fler än bara fångstmännen, här hittar vi även legendarer som Kristian Keskitalo och Buster Odén samt Robin Larsson, Best Fishing Crew och Team Daiwa!

Stort grattis till en imponerande fångst och en helt fantastisk toppfisk som det ligger många många timmar av arbete bakom. Extra grattis till Henrik Thelander som kan titulera sig Mr 16+! Inte missa filmen nedan!!!

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 168 Nästa SistaTestat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Testat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Magazinet Som vanligt är det lite extra kul att få lägga händerna på ett svenskt designat spö. Ännu en gång är det en av Steve McVeys och Esox Gears skapelser som fått följa med ut på sjön...

Inga kommentarer
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Press/ reklam Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp...

Inga kommentarer
Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Spinn Tomasz Polski Andersson slår till med sin sjunde registrerade SuperSizefisk! Denna gång en riktigt flott gädda!

Inga kommentarer
Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har fortsatt varit drivande i projektet ”Många bäckar små” som är ett samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala och lokala engagemang med syfte att öka rekryteringen av öring i Uppsala län...

Inga kommentarer
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

Tävling DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.