+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nytt spännande nummer av +MagazineFishEco ute NU!
Nytt spännande nummer av +MagazineFishEco ute NU!
Fotograf: +FishEco Jan O

Nytt spännande nummer av +MagazineFishEco ute NU!

Nu är väntan över och ett alldeles rykande färskt nummer av +MagazineFishEco ligger och väntar på att bli läst. Och vilket nummer det är sen!

Vi har åter besökt en av våra svenska betesbyggare i ett hemma-hos-reportage, och denna gång är det Gäddgapet från Värmland som fått visa upp sina heligaste vrår och kamrar.

Vi har även den stora äran att välkomna trollingvirtuosen och tvåfaldigt nordiska mästaren i trolling, Anders Bladh, till vår skribentskara. Han kommer att leverera trollinglektyr för trollingfolket, och rivstartar med en mastodontartikel om klurig vårtrolling efter lax och öring på Vänern. Sex rutinerade team bjuder på sina tips och erfarenheter. JanO åkte till Rügen och hittade det bortglömda hamnfisket efter storgäddor. Han fick dessutom en lektion i ismete med deadbait av duktiga Anders "Fiskesyndrom" Perols.

Nyss nämnde herre har även håvat in ett knippe nya beten till "Betesbyggartorget" som alltså är påfyllt med godsaker. Prylar i massor, tester och mycket, mycket mer, i detta nummer av +MagazineFishEco. Låt det väl smaka...


 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 170 Nästa SistaNy SM-tävling i mete i Nyköping!

Ny SM-tävling i mete i Nyköping!

Tävling Lördag den 25-26 september planeras en helt ny SM-tävling att genomföras i samarbete med Torshälla SFK på piren i Nyköping, SM i mete med C&R...

Inga kommentarer
Centerpartiet motarbetar vattenförvaltningen!

Centerpartiet motarbetar vattenförvaltningen!

Eko/ Miljö Nu anser Centerpartiet med flera stödpartier att det blir för dyrt för verksamhetsutövarna att betala notan för de skador de åsamkat våra vatten...

Inga kommentarer
LIVEfiske med Tero Paakki idag 1700 - sänds på dubbla kanaler!

LIVEfiske med Tero Paakki idag 1700 - sänds på dubbla kanaler!

Livefiske Inte nog med att det är LIVEfiske idag med Tero Paakki! Vi premiärsänder även, förutom på Youtube, på nya livekanalen fishr.tv!

Inga kommentarer
Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Tävling I helgen som gick tävlades det i Östa Perch Open 2021! Med det har vi nu årets första ranking i Swedish Perch League ute!

Inga kommentarer
 Rädda strömmingen innan det är för sent!

Rädda strömmingen innan det är för sent!

Eko/ Miljö Det är kris för kustens strömming. Det vittnar småskaliga yrkesfiskare, forskare, skärgårdsbor och vi sportfiskare samstämmigt om. Sportfiskarna gör nu allt för att uppmärksamma situationen...

1 kommentar

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.