Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Jo jag vet, jag ligger efter, långt efter med mina blogginlägg men nu har jag tagit mig tiden att gå igenom bilder och videoklipp från när Jens och jag var på Fårö i början av november.

Vi hade hyrt en trivsam liten stuga och spenderade nätterna där.

 

Dagtid spenderade vi ihop med min vän och tillika guide, Christoffer Malmqvist, fiskandes efter havsöring.

Jens var först ut med att kroka silver.

 

Men vi kunde ju inte låta bli att fiska lite träskgädda, så en dag spenderades i ett träsk på Fårö och Christoffer visade snabbt vart skåpet ska stå eller rättare sagt vart gäddan stod.

Jag passade även på att öka på min bildbank genom att unna mig en dags fotograferande medan grabbarna fiskade.

Jag har varit på Fårö många gånger men inte unnat mig att åka runt för att fotografera så det var ett sant nöje att få jobba med systemkameran i jakten på naturupplevelser.

Det är inte många fotografer som har vadare och kan traska ut i vattnet för att få bilder på ”turistfällor” från lite andra vinklar.

Medan jag försökte fota Fårö fyr, utvadandes i vattnet, så fick jag även sällskap av en liten pippi som inte var direkt blyg av sig.

Denna lilla rödbena brydde sig inte det minsta om mig och mitt stapplande med kamera och stativ i högsta hugg.

Nåja, många var platserna vi besökte och åtskilliga kast krävdes men fisk fick vi alla och motion, frisk luft, god mat och en hel del skrattsalvor.

Jag har även knåpat ihop en vlog så vill du se lite videoklipp så klicka dig vidare till min kanal på youtube: https://www.youtube.com/sussistridhsportfishing

 

 

Skitfiske och på återseende!!

 

 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: