Smarta lösningar

Hemma i huset står en gammal sekretär och i väntan på att den ska bli färdigrenoverad, lappad och lagat, så får mitt skrivbord duga som flugbindningshörna.

Jag vill ha fria arbetsytor och kände att jag behövde få lite ordning och reda på de flugbindningsmaterial och pinaler jag hitintills skaffat på mig.

Det kommer ju att bli en uppsjö av mer material framöver då jag vill fortsätta utvecklas som flugbindare.

Jag kom till en slags insikt efter helgens flugbindarkurs om man säger så.

Av en händelse så trillade jag in i en inredningsbutik, Textilhuset, i Nässjö och hittade en takkrona med massor av små krokar.

Perfekt att hänga upp och hänga på allt glittrigt flash.

 

Flashsnurra i taket

 

Jo jag vet att det finns flashsnurror att köpa men de kräver ju sin plats på bordet och det är just det jag vill undvika.

 

hängande big fly fiber

 

Hemma i gömmorna hade jag ett långt resårband med massor av klämmor på, den använde jag förr för att hänga upp fotografier på tork som jag skrev ut. Funkar numera kanoners att hänga upp tex big fly fiber och lite annat som inte syns på bilden.

 

redskap

 

På jysk hittade jag ett plexiglasställ ämnat för makeup prylar, men här funkar det fint för diverse flugbindarverktyg och andra pinaler.

Jag har sett lite smarta prylar från flydressing, som kanske införskaffas lite senare, men jag känner mig ganska så nöjd över mina egna lösningar tills sekretären är klar och då blir det massor av små och stora lådor att lägga prylarna i.

 

Egenbundna gäddflugor

 

Bindverkstan är i full gång och här produceras det gäddflugor i mängder, det underlättar en hel del när man har var sak på sin plats.

Det ska bli fantastiskt kul att prova mina egna flugor så fort det är möjligt.

Ett svar på ”Smarta lösningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *