Buster Jerk Gin Tonic ser dagens ljus!

Buster Jerk i färgen Gin Tonic!

Samarbetet mellan Custombaits/ Micke Breding och FishEco fortsätter. Under 2020 utvecklade vi tillsammans en helt ny serie betesfärger under samlingsnamnet ”fyra små rätter”.

Fyra små rätter består av Kaffesump, Blodpudding, Lingonsylt och Ärtsoppa. En associationslek med färger kopplade till maträtter. Enkelt, lite kul och lätt att komma ihåg. Färgerna har levererat rejält med fisk och varje modell har utarbetats för att möta olika förhållanden mellan vatten, ljus och vattenfärg. Här hittar du hela historien! Under hösten 2021 kommer ett litet antal av dessa att läggas ut till försäljning via Custombaits.

Fyra små rätter!

Nu fortsätter vi att utveckla färgserien med fyra nya under 2021. Denna gång under temat ”Drinklistan”. Den första att prototypen som ska testas är ”Gin & Tonic”. Här leker och tolkar vi drinkens färger, silver, UV-gult och svart rygg. Teckningen harmonierar med de tidigare betena, en tydligt markerad mage/ kind som övergår i annan färg beroende på modell. Tre fler färger kommer med arbetsnamnen Mojito, Bloody Mary och Single Malt!

//FishEco & Custombaits

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *