Ny serie Buster Jerk – Fyra små rätter!


Blodpudding (motoroil), Lingonsylt och Ärtsoppa! Tre helt nya samt Kaffesump!

Sakta men säkert fylls vår serie med Buster Jerks på! Skicklige Mikael Breding, Custombaits.se har just nu skapat ytterligare tre nya prototyper efter succén med grymma första färgen Kaffesump, som nu ska provfiskas, modifieras eller vara som dom är 🙂 Låt oss presentera dom, Blodpudding (motoroil), Lingonsylt och Ärtsoppa! Tre helt nya samt Kaffesump på toppen! Fyra Små Rätter helt enkelt!

Det finns en tanke med alla, vi flörtar med enkla färger och glitter, alltid ljus mage. Dessa fyra ska täcka ett antal ljusförhållanden och vattenfärger, kanske är det här allt man behöver 🙂 Vi återkommer snart med mer om hur dom fångar fisk och hur vi fiskar dom!

//Jan O FishEco

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *