Mysig Gäddmässa hos Sportfiskeboden i Täby!

Sportfiskebodens årliga lilla Gäddmässa!

Sportfiskebodens årliga lilla Gäddmässa!

Jag har ju sprungit på massor med mässor under mina dagar och kan inte låta bli att tycka att dom små, intima som idag hålls av sportfiskebutiker över hela landet, är riktigt sköna. Visst, stora sportfiskemässan o sådana mastodonter är bra men sååå stora. Idag har jag gjort en kort visit hos Sportfiskebodens årliga Gäddmässa som alltid hålls inför stora Värtan Cup som avgörs imorgon söndag å bara gått runt o snackat, skojat och tagit bilder 🙂 härligt faktiskt.

Svartzonker var där...

Svartzonker var där…

I vissa branscher pratar man mycket om att det är viktigt att synas, och inte bara där det syns mest. Så är det verkligen i sportfiskebranschen. Bland stånd och folk syntes våra mest publika sportfiskare såsom Trumman, Svartzonker mfl, dom ställer upp! Även om det inte är ett megaarrangemang.

Nya Buster Jerk smaskens...

Nya Buster Jerk smaskens…

Det är något fint tycker jag 🙂 Bra där! Å så en stor applåd för Micke Boettge med sin grymma personal som år ut o år in arrangerar detta och legendariska svåra, roliga och frustrerande Värtan Cup. Till alla som tävlar imorgon säger jag ”Skitfiske”!

//Jan O FishEco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *