Vätternlaxen är en frukt, dvs en frukt som inte finns…

Kalla Vättern!

Kalla Vättern!


Blåsten o dyningarna får mig nästa att tappa balansen, det regnar på tvären, det snöar på tvären, det är fuktigt o kallt… å det nappar inte… Ja, nu har jag totalt lyckats förnedra mig i hela tre långa dagar på Vättern för att få ihop egna intryck, bilder mm som till slut ska hamna i ett reportage i +MagazineFishEco. Det går bara inte!!!

Rödingen är vacker men fel art för dagen...

Rödingen är vacker men fel art för dagen…


Jag kan inte låta bli att tänka på Facebooksidan ”Hästar finns inte”, en humoristisk grej som driver med hästmänniskor och som till och med fick vår ”egen” minister Eskil att gå ut med en dementi. Jodå, hästar finns sa Eskil, han hade träffat fler själv och dom är djur, inte frukter som Facebook hävdar. Ja jävl…. kast på kast på kast… nytt ställe, kast på kast på kast… Inget hugger förutom ett par enstaka oönskade, men mycket vackra, rödingar.

Skickliga Team Garmin kan sitt trollingfiske...

Skickliga Team Garmin kan sitt trollingfiske…


Till råga på allt elände, där fick trollingkillarna fisk! Kanske man skulle trolla istället… nä, vi har vårt tänk, vår metod ”stick with the plan”!!! Nåväl, jag ger mig icke! som Karl Oskar sa i Mobergs Utvandrarna eller kanske Invandrarna. Ill be back, å det skaaaaaa bli ett reportage!

Mr Westin lägger kast på kast på....

Mr Westin lägger kast på kast på….


Ps, tack Daniel ”mr Westin” Nilsson och Kristian ”Happy Angler” Keskitalo för att ni stått ut med mig i era båtar. Jag kan inte klaga på sällskapet, ni är grymma å nästa gång blir det Bulls Eye! 🙂

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *