Glen Grant Fishing Experience – En grym upplevelse!

ggater

I skrivande stund sitter jag glad o nöjd med 10 andra goda vänner i en mysig timmerstuga nära norska gränsen. Några av dessa vänner har jag bara känt i ett par dagar och några i många många år, en härlig blandning å vi blev alla snabbt bröder… Jag är på Glen Grant Fishing Experience och har fiskat mig nästan till gränsen till utmattningen…

ggmat

Det ledde till en kort powernapp på kanske 10 minuter i båten, något dom andra just nu hånar mig för, det är inte lätt ibland 🙂 Jag är i alla fall bättre än Fiskefebers redaktör Fredrik Stjärnkvist vars powernapp blev betydligt längre vid lunchen på en liten ö, mitt i en myrstig, det var mååånga myror på redaktörn 😉

gjan

Fisket då? Ja, det är svårt men banne tidvis unikt och banne mig världsklass… jag har tystnadsplikt ett tag till men håll ut, det kommer grymma grejor i nästa +MagazineFishEco.

ggfree

Jo, inte nog med det, skickliga grabbarna på Freewater Picture har filmat en del riktigt stygga grejor som också kommer att bli riktigt skoj att se ;). Stay tuned…

 

//Jan O +FishEco

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *