Daiwa Aird inlinespö för jerkfisket på test…

Daiwa Aird inlinespö för jerkfiske!

Daiwa Aird inlinespö för jerkfiske!

För över ett år sedan satt Torbjörn ”Buster” Odén o jag i min båt o svor över svåra pelagiska gösar när han utöver det också berättade att han höll på att designa en ny spöserie… Inge konstigt med det kanske, Buster är ju redskapsutvecklare, men när han i förbifarten också nämnde att det handlade om inlinespön för jerk, vertikal och jiggfiske blev jag verkligen överraskad.

Nu har dessa spön bott hos mig och i min båt för fiske ett tag. Att det är spännande grejor kan jag lova och att du får läsa mer i +MagazineFishEco är också ett löfte, första testet blev färdigt för 15 minuter sedan… snart finns det på en skärm nära dig :)…

//Jan O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *