SBS Vasskyddad gäddfluga 2.0 – SBS Weedless pike fly 2.0

Detta inlägg är kort och gott en bindbeskrivning på en mycket effektiv vasskyddad gäddfluga. Jag har i tidigare inlägg skrivit om denna fluga som rönt framgångar när det varit i princip omöjligt att fiska utan vasskydd på grund av för mycket sjögräs eller annan växtlighet. Den vann även flugfiskeklassen i Bergkvara Gäddfestival 2019, då med Andreas ”Flugfiskaren i Småland” Olsson bakom spöet. Flugan är lättbunden och själva vasskyddet tillverkar man enkelt själv.

Eftersom Gälgreppet nu är en av bloggarna på Fisheco firar Gälgreppet detta med att inom kort skänka bort denna fluga, så håll utkik efter Gälgreppet på sociala medier.

Gälgreppet – Flugfiskebloggen med drag i

/Tight Lines

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *