Årets sista båttur / Tävling

Idag var jag ute på årets sista båtfisketur. Gamla ”bettan” får vila nu över vintersäsongen och jag kommer låta detta stället jag har båten på vila fram tills våren. Det är hårt fisketryck här redan och jag tror de kan vara bra att låta gäddorna få lite vila också. Men innan året är slut kanske t om innan jul så skall de bli ett pass till men då från land. Mycket kallt nu och håller det i sig så dröjer det nog inte länge till nu innan det ligger is här i vikarna.

Men innan vi drog upp båten så tog vi ett kort pass jag och min far för att se om vi kunde lura upp någon fisk. Fisken var dock inte på hugget idag och vi fick åka hemåt utan att ens ha så mycket som en följare. 2-3 grader i vattnet nu bara, så tror fisken står väldigt grunt för att hitta varmare vatten. Totalt vindstilla dessutom, vilket inte brukar vara bra fiskeväder men en bra och fin dag för en båttur åtminstone.

TÄVLING
Flugorna ovanför och de schyssta klibborna kommer jag att tävla ut här.
För att ha chans att vinna dem så skall ni skriva en kommentar om varför just ni skall vinna dem. Tävlingen avslutas lördagen den 23/12. Ni skriver kommentaren här eller på Facebook-sidan. Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas.
Gillar ni inte min Facebook-sida så gå gärna in o gör det !
https://www.facebook.com/flugfiskarenismaland/

Om vi inte hörs av innan jul så vill jag önska alla läsare en GOD JUL
Tight Lines!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *