Bomturer

s1

Nu har jag äntligen haft tid till lite fiske igen. Det har blivit två korta kvällspass med fiske längs kusten och testat lite vikar som lär vara riktigt heta när gäddfiskefestivalen drar igång. Dessa turerna har det dock inte blivit någon gädda men mycket id har det vart inne i vikarna. Har under dessa turerna haft med mig min kusin Tommy som är ”rookie” när det kommer till flugfiske. Det blev ingen fisk för han heller men mycket bra kastträning.

Tyvärr har det inte blivit några längre pass pga av renoveringar här hemma men det skall det bli ändring på nu till hösten när det äntligen är slut på de förbaskade sex-dagars veckorna på jobbet.

Till nästa helg är det dags att haka på Emmabodabygdens Sportfiskeklubb till Norrbyströmmen igen, skall bli riktigt roligt. Helgen därpå är det dags för den första fiskeresan med Torsåsbygdens Sportfiskeklubb då vi skall till Hultsby och fiska regnbåge.

2 reaktion på “Bomturer

  1. Ser ganska vass ut den viken. Blir sakert hur giftig som helst nu till hosten. Testat nagra vikar har i Nynashamn och gaddorna har borjat nappa bra. Daremot ar det fortfarande glest mellan de storre exemplaren an sa lange.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.