Bomrunda

En bomrunda på kusten ännu en gång. Kusten är svårfiskad och det är mycket vatten att fiska av. Havsöringen är svårflörtad och inte alltid lätt att hitta. Så är det, fisket på kusten kanske inte alltid är så lätt och vore det för lätt så hade det nog inte varit så roligt heller. Det sägs också att havsöringen tar i vart 1000:e kast och jag borde nog avverkat åtminstone hälften denna kvällen, så man får åtminstone riktigt mycket kastträning både i medvind och stark motvind.

oland

Det blev som sagt ingen öring denna kvällen men det var kul att vara ute och fiska med en likasinnad och nästa tur blir det till att jaga öringen i mindre strömmande vatten, närmare bestämt Alsterån.

I onsdags hade vi också ett informationsmöte med Torsåsbygdens Sportfiskeklubb. Nu är vi äntligen igång och vi är runt 15 medlemmar i dagsläget och det ökar för varje vecka nu. Mycket roligt! Vi kom fram till lite kul aktiviteter framöver, b la flugbindningskvällar, kustfiske och det största projektet i år kommer bli en gäddfestival som vi kommer att arrangera i slutet av oktober. Jag kommer uppdatera information om det mer framöver då det nu bara är i planeringsstadiet men tror det kan bli en succé med tanke på vilka fina vatten vi har här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.