Mayfly – Bindbeskrivning

Här kommer en bindbeskrivning på en Mayfly bunden med en bakkropp av foam. Jag blev inspirerad av en video som en medlem på Edgeforum la upp, kommer dock inte ihåg adressen till den videon nu men här är min variant av en mayfly. Tekniken till bakkroppen går att använda till många andra flugor också, jag har b la bundit nattslände imitationer med liknande bakkroppar av foam, kommer bindbeskrivning på det framöver.

Det blev en tur till Örarevet häromdagen för att se om det fanns något öppet vatten men tyvärr har isen lagt sig där nu också. Mildare väder väntas till helgen, hoppas på ett antal plusgrader så att isen ger med sig.

Skitfiske på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.