Snärjebäcken.

Efter inställda planer så för eftermiddagen denna lördag så fanns det tid över för lite fiske som min nyblivna fiskekompanjon velat hela veckan. Amir plockade upp mig direkt efter jobbet och klippa som han är hade han redan fixat fiskekorten så vi kunde sätta fart mot Snärjebäcken direkt och få åtminstone 2 timmars effektivt fiske innan mörkret faller.Det var ganska mycket vatten i ån och det forsade på ganska bra och tyckte det kändes ypperligt för lite nymf fiske men utan resultat. Den övre sträckan kändes intressant nu med så mycket vatten men där råder det för tillfället förbud för fiske pga av älgjakt.

Fisket gick dock trögt och inget tecken på fisk i vattnet ingen aktivitet alls. Så jag plockade fram kameran och passade på att fotografera då miljön runt Snärjebäcken är fantastiskt vacker.
Mörkret kom snabbt och runt 16.30 fick vi ge upp då det knappt gick att se någonting alls längre. Trevligt att komma ut och blöta flugorna var det dock, fisket kunde vart bättre.
Det blir inget mer Snärjebäcken för i år men till nästa år blir det säkert några turer, vackert ställe med stor potential att kunna vara en riktig pärla med fint fiske.

Snärjebäcken – Fiskedrag ca 2 mil ovanför Kalmar

Amir visar hur man skall kasta!

Skymning redan kl 16.00 och läge att plocka ihop spöna.

Skitfiske!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *