Inför mässan

Imorgon är det äntligen dags; sportfiskemässan 2016. Fantastiska beten har florerat på sociala medier i många veckor nu, företag har teasat med diverse nyhetssläpp och mängder av roligt folk kommer att vara på plats. Jag har helt enkelt längtat, hårt!

Under hela fredagen och lördagen kommer jag att sitta hos FishEco med datorn i högsta hugg. Det blir bloggande för hela slanten med en massa avstickare förstås. Jag måste ju springa och fota, träffa folk, kolla alla nya produkter och klämma och känna på beten. För att inte tala om betenas upphovsmän.

 

Mässan

FishEcos redaktionsbåt och bredvid den; ett litet syndrom bakom sin dator. Återfinns vid markerat område.

 

För er som ska dit i helgen; kom och hälsa! För er som inte ska dit; in och läs på bloggen och håll er uppdaterade om vad som händer.

Skitfiske på er, så länge!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *