Abbes Fishing

Drivs av Andreas Åberg

Nominering:

Hej!
Tänkte göra som många andra o nominera min egen blogg. Vet inte om jag tycker den är bäst av alla roliga bloggar som finns där ute men jag gör så gott jag kan o hinner.
Jag bloggar mest om flugfiske i olika former och filmar så mycket jag förmår när jag är ute. Är väl inte alltid den uppdateras varje dag direkt men med familj o arbete så får det bli så ofta man hinner iaf.
Det viktigaste är ju ändå att använda tiden man har till just fiske! Bloggar mycket från fisket efter Vätterlax från land under höst/vinter och har gett mig själv en utmaning den här säsongen och det är att knipa en godkänd lax från land med flugspö. Har fiskat från klipporna under 10 års tid och fått många fiskar men först i år har jag börjat ha med mig flugspö o inte enbart köra med dobb o fluga. Än så länge har inte vindarna gjort så mycket för att hjälpa mig med mitt mål då de har blåst ordentligt o flugfiske varit mer eller mindre omöjligt men men det kommer alltid en dag när det passar med fluga framöver. Har i år tagit ett nytt pers på insjölax från land på 8,5kg.


Besök bloggen:

http://www.abbesfishing.blogspot.com/

Rösta på den här bloggen genom att gilla den: