+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
ForshagaAkademins blogg ”Tackla språket” i förnäm final!
ForshagaAkademins blogg ”Tackla språket” i förnäm final!
Fotograf: Felix Rimfrost

ForshagaAkademins blogg ”Tackla språket” i förnäm final!

Idag publicerade Webbstjärnan årets finalister på tävlingens hemsida. Bland de tre finalisterna i kategorin ”Årets klassblogg” finns ForshagaAkademins blogg ”Tackla språket” (www.svenska.fiske13.se) som drivs av årskurs 1 på Sportfiskegymnasiet.

Därmed fortsätter skolan att följa förra årets framgång i tävlingen. Motiveringen till ”Tackla Språkets” finalplats lyder:

”Med experimentlusta använder eleverna på ForshagaAkademins sportfiskeutbildning sin blogg för att dokumentera undervisning och vardag på skolan. Text, ljud och rörlig bild blandas nyfiket utan att man för den sakens skull hamnar på djupt vatten och tappar den pedagogiska förankringen”

Johan Andersson är lärare för den sportfiskeklass som gått vidare och han var även ansvarig för den klass som vann Webbstjärnan förra året.

- Det känns verkligen kanonbra att vara med i final igen. Jag hade inte väntat mig en finalplats eftersom vi vann tävlingen förra året men eleverna gör en riktigt bra blogg och uppmärksammas för det. Nu har jag en kul nyhet till eleverna när de kommer tillbaka efter påsklovet på måndag, säger Johan Anderson.

Den stora finalen för Webbstjärnan går av stapeln i Stockholm den 9 maj.

Från början var det ca 2200 lag med och tävlade i Webbstjärnan. För mer info om tävlingen;http://www.webbstjarnan.se/"

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 142 Nästa SistaJaktia öppnar ny butik i Karlskrona!

Jaktia öppnar ny butik i Karlskrona!

Press/ reklam September 2020 öppnar Jaktia Karlskrona på Handelsvägen Nättraby. Jaktia Karlskrona öppnas i samarbete med Mikael Pålsson och Peter Börjesson som båda har en mycket lång och gedigen fiske- jakt- och vapen erfarenhet...

Inga kommentarer
Senaste nytt och stora abborrar i Gunki Iron Perch!

Senaste nytt och stora abborrar i Gunki Iron Perch!

Tävling Då var det dax för en ny uppdatering i Gunki Iron Perch. Många fina fiskar har lagts in och i toppen har vi fortfarande Mikael Herbertsson...

Inga kommentarer
Rekordstort intresse för sportfiske!

Rekordstort intresse för sportfiske!

Notiser En populär hobby bland semestrande svenskar är fiske och rekordmånga har löst fiskekort genom Sportfiskarna under maj månad...

Inga kommentarer
Förvaltningsplan för skarv i Stockholms län beslutad!

Förvaltningsplan för skarv i Stockholms län beslutad!

Eko/ Miljö Efter konstruktiva diskussioner med skärgårdens jakt-, fiske- och viltvårdsföreningar, miljöorganisationer, kommuner och andra aktörer har Länsstyrelsen nu beslutat om en förvaltningsplan för skarv i Stockholms län...

Inga kommentarer
Förtydligande om Evinrude!

Förtydligande om Evinrude!

Press/ reklam Nu kommer lugnande besked om garantier och åtaganden för Evinrudeägare i Skandinavien...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.