+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Comstedt startar samarbete med CWC...
Stefan ”Trumman” Trumstedt och Magnus von Barth skakar hand på Båtmässan i Göteborg.
Fotograf: Comstedt

Comstedt startar samarbete med CWC...

Comstedt och CWC har tecknat ett avtal som i första hand är ett distributionssamarbete som ger CWC möjligheten att sälja produkter från varumärkena Humminbird, MinnKota och Cannon. Comstedt kommer fortfarande att distribuera produkterna samt sköta marknadsförning och service men får ytterligare en kanal ut i Sverige. CWC får nu möjlighet att bredda sitt sortiment och kan nu erbjuda sina kunder fler och mer tekniska produkter. Comstedt och CWC kommer även att samarbeta i marknadsaktiviteter som mässor, kundevents och sportfisketävlingar.

”Sedan hösten 2009 när Jan Comstedt AB tog över agenturen av varumärkena Humminbird, MinnKota och Cannon på den svenska marknaden har en dialog funnits med CWC”, säger Mats Comstedt och fortsätter, ”nu är tiden mogen för att starta ett samarbete”.

”Bägge bolagen arbetar aktivt på marknaden men kunderna skiljer sig åt, Comstedt har största fokus på marinbutiker och båthandlare medan CWC är en utpräglad distributör av sportfisketillbehör”, tillägger Stefan ”Trumman” Trumstedt på CWC.

”Tillsammans skapas ett starkt team och bägge bolagen står för kvalitet och service något som även återspeglas i varumärkena Humminbird, MinnKota och Cannon”, säger Magnus von Barth. ”CWC har ett stort kunnande inom fiskebranschen och kommer att komplettera vår tekniska kompetens vilket gör att vi har stor tro på samarbetet”.

Samtliga varumärken ingår i amerikanska Johnson Outdoors och är världsledande på flera områden. Johnson Outdoors har under flera år förvärvat bolag inom frilufts och fiskesektorn och har på kort tid skapat ett sortiment som ger synergieffekter både inom distribution och produkter. Kontinuerlig utveckling pågår för att bli världsledande inom området de verkar.

Humminbird produkterna är framför allt ekolod och kartplottrar med inriktning på sportfiskare och har genom åren lanserat flera revolutionerande funktioner. 3D, SmartCast, SwtichFire, Side- och DownImaging är funktioner som har gett Humminbird en ledande ställning i utvecklingen av ekolodsteknologi.

MinnKota är det elektriska trollingmotor originalet som grundades på 30-talet. Hög kvalitet och innovation med ny teknik har gjort dem världsledande. Den nya i-Pilot autopiloten till de frontmonterade motorerna har slagit ner som en bomb i sportfiskesammanhang världen över. Det har inte bara underlättat för fiskaren utan även skapat helt nya möjligheter.

Cannon djupriggar är det senaste tillskottet till gruppen och har vidareutvecklats under Johnson Outdoors till avancerade djupriggar som kan sammankopplas med Humminbird ekolod.

Jan Comstedt AB är en distributör på svenska marinmarknaden som grundades 1983 med många starka varumärken som distribueras till eftermarknad och båtbyggare. I sortimentet ingår bland annat Teleflex, Kobelt, Geonav, Jabsco, Rule, CombiLock, Marinco, BEP, TBS och Calix.

CWC AB är en distributör på svenska sportfiskemarknaden med flera agenturer och flera egna varumärken med egen produktutveckling.

 

Bildtexter:

Humminbird 1198cxi

 

För ytterligare information kontakta

Jan Comstedt AB                                                      CWC AB

Mats Comstedt                                            Stefan Trumstedt

 031-7756521                                                08-7610600

 0708-420390                                                0705-987930

mats@comstedt.se                                      trumman@cwcab.com      Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 145 Nästa SistaSportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Sportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Eko/ Miljö Det är självklart att fler aktörer än samer ska få ingå i den sk. Girjasutredningen! Det är många som är berörda och intresserade av jakt och fiske och övrigt friluftsliv och hur den sk. Girjasdomen påverkar framtiden...

Inga kommentarer
Fiska i stan - så gör du!

Fiska i stan - så gör du!

Notiser Fiska i stan från land? Här får du tips från mitti om hur du hittar fisken i Stockholm...

Inga kommentarer
Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Blogg 2013 Vissa arter engagerar mer än andra. Tex säl och skarv! Här finns massor med info om just sälen för den som vill vara påläst kring problemen...

Inga kommentarer
Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Fluga När det gäller att fånga abborre på fluga så är det få personer som besitter den kompetens som Daniel Bergman gör. Han har det senaste åren verkligen utvecklat flugfisket efter abborre, utvecklar nya flugmönster och fått flera människor att inse att abborre är en fantastisk fisk att jaga med flugspö...

Inga kommentarer
Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Notiser Äntligen! Sunt förnuft får råda!Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

6 kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.