+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Pressmeddelande - Sportfiskeelever bloggar om årets mässa!
Sportfiskeelever bloggar om årets mässa
Fotograf: Privat

Pressmeddelande - Sportfiskeelever bloggar om årets mässa!

Varje år åker eleverna i årskurs ett på Sportfiskeakademin till Sportfiskemässan, i år var inget undantag. Efter mässan fick eleverna en uppgift att skriva om var sitt företag, de intervjuade även kända sportfiskeprofiler.

Lärarna på sportfiskeakademin vill att eleverna ska få veta hur det är att vara utställare på sportfiskemässan som är årets höjdpunkt inom sportfiskesverige, en bransch som verkligen växer och kommer ge många nya jobb. Mässan är även ett utmärkt sätt att synas i branschen och knyta kontakter.

Sportfiskarelevernas uppgifter på mässan

I samarbete med sportfiskarna höll eleverna en barnfiskeskola som bestod av en presentation om fiskar, sportfiske och vattenvård, barnen fick även lära sig att knyta metestackel samt att de fick en påse med olika drag, en dvd och broschyrer. Eleverna ansvarade också för en fiskedamm för mindre barn och delade ut återbesöksband åt sportfiskemässan. Återbesöksbanden blev stundvis en hektisk uppgift då årets mässa slog rekord för antalet besökare, både för enskild dag och totalt. Hela 12373 personer totalt varav 7128 personer kom på lördagen.

- Jag tyckte att det var intressant och utvecklande att hålla föreläsningar inför barn, säger Joel Gustafsson i Sportfiske 1.

- Vi fick intressanta uppgifter som gjorde att man fick träffa folk samt knyta nya kontakter, säger Erik Sandelin i Sportfiske 1.

Sportfiskeeleverna bloggar

Istället för att lämna in alla uppgifter på papper så använder sportfiskeelevrna en blogg för att lämna in sina uppgifter. Inför mässan fick de speciella uppgifter som att intervjua kändisar eller sportfiskeprofilar, en av de som blev intervjuad var Markoolio! Se den intervjun här: http://youtu.be/bAEyYUjDIBc

En blogg är också ett utmärkt sätt att synas i branschen. Se filmer från mässan, intervjuer och andra arbeten på http://www.svenska.fiske13.se

- Vi fick många intressanta uppgifter som T.ex att intervjua en sportfiskeprofiler och skriv om ett företag, båda dessa uppgifterna kommer komma upp på bloggen, säger Felix Frisk i Sportfiske 1.

- En blogg är ett mycket roligare och intressantare sätt att lämna in uppgifter på samt att man får en chans att synas i branschen samtidigt, säger Rasmus Gustafsson i Sportfiske 1.

//SportfiskeakademinDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 129 Nästa SistaVälkomna på höstlovfiske i Skåne!

Välkomna på höstlovfiske i Skåne!

Notiser Under årets höstlov arrangerar Sportfiskarna region syd ett roligt höstlovsfiske under fyra dagar på fyra orter runt om i Skåne...

Inga kommentarer
Fiskesyndrom - Spontanpass gav metersfisk...

Fiskesyndrom - Spontanpass gav metersfisk...

Blogg 2013 Rätt bete i rätt ljus, Anders Perols släpper nytt blogginlägg på Fiskesyndrom...

Inga kommentarer
Trollad SuperSizegädda för Per Martin Lintorp!

Trollad SuperSizegädda för Per Martin Lintorp!

Trolling Att trolla en död betesfisk kan ibland vara effektivare än allt annat! Det vet Martin Lintorp! Här ser ni honom med hans femte SuperSizegädda...

Inga kommentarer
Välkomna på höstlovsfiske med Sportfiskarna i Jönköping!

Välkomna på höstlovsfiske med Sportfiskarna i Jönköping!

Notiser Snart stundar det välförtjänta höstlovet och det innebär fina fiskeaktiviteter. I arrangerar Sportfiskarna i Jönköping fiskeaktiviteter på tre orter, samt besöker Hökensås för att fiska regnbåge...

Inga kommentarer
Statliga satsningar för ökad biologisk mångfald!

Statliga satsningar för ökad biologisk mångfald!

Eko/ Miljö Havs- och vattenmyndigheten, HaV, fördelar 21 miljoner kronor till länsstyrelsernas arbete för att förbättra livsmiljöerna i sötvatten...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.