+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Edgeflyfishing Casting Cup 2011

Edgeflyfishing Casting Cup 2011

Edgeflyfishing Casting Cup 2011
Det har pratats mycket om förra årets kasttävling på Sportfiskemässan i Sundsvall. Äntligen är årets koncept för mässan på Elmia klappat och klart. I år utökas tävlingen från enbart switchcast till även innefatta överhandskast, Edge Trout Distance Competition.

All kvalificering kommer att ske på plats så alla hågade har möjlighet att  mäta sig med profilerna som kommer att vara där. Edge satsar på att nå ut till vanliga mässdeltagare/ flugfiskare och liksom förra året blir hela arrangemanget mycket publikvänligt.

Killar som Sterner Skogmo, Jarle Strandberg (förra årets vinnare) och Magnus "Sasse" Uhr kommer garanterat att kasta långt, missa inte detta. +FishEco/ Igelkott Film har det spännande uppdraget att filma tävlingen, det ser vi fram emot. 

Läs mer här -> Edge FlyfishingDela denna artikel...

   


Kommentarer

2 kommentarer...
Bengt A skrev...
skoj
Jag ska definitivt försöka kvala. Kommer en bit när jag kastar, intressant att mäta sig med de som verkligen är bäst. Bra grej.
Klockan 12:21, 21 Jan 2011

Daniel Ewald skrev...
Lyckad tillställning
Det var en mycket trevlig tillställning i Sundsvall, blir säkert detsamma i Jönköping. Jag rekommenderar att man går och kollar lite på det, oavsett om man är intresserad av casting eller ej.... :)
Klockan 10:54, 21 Jan 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 145 Nästa SistaSportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Sportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Eko/ Miljö Det är självklart att fler aktörer än samer ska få ingå i den sk. Girjasutredningen! Det är många som är berörda och intresserade av jakt och fiske och övrigt friluftsliv och hur den sk. Girjasdomen påverkar framtiden...

Inga kommentarer
Fiska i stan - så gör du!

Fiska i stan - så gör du!

Notiser Fiska i stan från land? Här får du tips från mitti om hur du hittar fisken i Stockholm...

Inga kommentarer
Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Blogg 2013 Vissa arter engagerar mer än andra. Tex säl och skarv! Här finns massor med info om just sälen för den som vill vara påläst kring problemen...

Inga kommentarer
Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Fluga När det gäller att fånga abborre på fluga så är det få personer som besitter den kompetens som Daniel Bergman gör. Han har det senaste åren verkligen utvecklat flugfisket efter abborre, utvecklar nya flugmönster och fått flera människor att inse att abborre är en fantastisk fisk att jaga med flugspö...

Inga kommentarer
Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Notiser Äntligen! Sunt förnuft får råda!Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

6 kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.