+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jörgen Storm, ny Rapala Proguide...
Jörgen Storm, ny Rapala Proguide...
Fotograf: Normark

Jörgen Storm, ny Rapala Proguide...

Rapala Proguides består av några utvalda ledande svenska fiskare, med unika kunskaper inom alla typer av sportfiske. Från och med december 2012 ansluter Jörgen Storm till Rapala Proguide-teamet. Jörgen är en välkänd tävlingsfiskare med bland annat sex SM-guld och ett VM-brons i pimpelfiske på meritlistan.

- Vi är glada och stolta att kunna rekrytera Jörgen till vårt växande stall av Rapala Proguides. Han är en mycket stor tillgång och har en otroligt imponerande meritlista med bland annat sex SM-guld, sex SM-silver och åtta starter i VM med en bronsplats som bästa placering, säger Jesper Norell, Divisionschef för Sportfiske hos Normark. Jörgen är en av Sveriges mest välmeriterade tävlingsfiskare inom både mete och pimpelfiske och hans kompetens kommer att bli värdefull både för oss och för svenska sportfiskare, fortsätter Norell.

Jörgen Storm bor i Dalarna och fiskar i ofta sjöarna i närheten av Orsa. Bestånden av abborre, braxen, mört och id är goda och det är lätt att variera sitt fiske.

- Jag har fiskat sedan barnsben och började fiskekarriärren med min far och farfar på deras fisketurer, förklarar Storm. Vi gick och metade bäckröding, öring och abborre med toppknutna spön. Intresset satte sig och just abborren har blivit en favoritfisk. Jag föredrar att meta dem på sommaren och pimpelfiske ligger mig varmt om hjärtat när isarna har lagt sig, berättar Storm. Att bli en del av Rapala Proguides känns mycket stimulerande. Rapala är världsledande inom sportfiske och symboliserar kvalité för mig, avslutar Storm.

Rapala Proguide expanderar kraftigt och fler nya namn kommer att presenteras inom kort. 2013 kommer en ny hemsida att lanseras med bland annat bloggar, produktnyheter, fisketips och rapporter. I dagsläget kan man följa Rapala Proguides på deras Facebook-sida, www.facebook.com/rapalaproguidesverige samt läsa deras fisketips i Normarks Fishing Magazine.

För mer information om Jörgen Storm Rapala Proguide, skicka ett mejl till rapalaproguide@normark.se eller besök www.facebook.com/rapalaproguidesverige.


Normark Scandinavia är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-och jaktprodukter. 
Med välkända varumärken som Rapala, Shimano, Storm, G. Loomis, Blue Fox, Sufix och PowerPro, Blaser, Mauser och Zeiss förser de marknaden med högkvalitativa produkter.

För mer information och kontakt, besök www.normark.se eller ring 0280-125 65Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Lasse G skrev...
Kanoon!
Bara att gratulera Rapala till rätt val av person!
Klockan 15:36, 10 Dec 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 145 Nästa SistaSportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Sportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Eko/ Miljö Det är självklart att fler aktörer än samer ska få ingå i den sk. Girjasutredningen! Det är många som är berörda och intresserade av jakt och fiske och övrigt friluftsliv och hur den sk. Girjasdomen påverkar framtiden...

Inga kommentarer
Fiska i stan - så gör du!

Fiska i stan - så gör du!

Notiser Fiska i stan från land? Här får du tips från mitti om hur du hittar fisken i Stockholm...

Inga kommentarer
Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Blogg 2013 Vissa arter engagerar mer än andra. Tex säl och skarv! Här finns massor med info om just sälen för den som vill vara påläst kring problemen...

Inga kommentarer
Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Fluga När det gäller att fånga abborre på fluga så är det få personer som besitter den kompetens som Daniel Bergman gör. Han har det senaste åren verkligen utvecklat flugfisket efter abborre, utvecklar nya flugmönster och fått flera människor att inse att abborre är en fantastisk fisk att jaga med flugspö...

Inga kommentarer
Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Notiser Äntligen! Sunt förnuft får råda!Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

6 kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.