+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jörgen Storm, ny Rapala Proguide...
Jörgen Storm, ny Rapala Proguide...
Fotograf: Normark

Jörgen Storm, ny Rapala Proguide...

Rapala Proguides består av några utvalda ledande svenska fiskare, med unika kunskaper inom alla typer av sportfiske. Från och med december 2012 ansluter Jörgen Storm till Rapala Proguide-teamet. Jörgen är en välkänd tävlingsfiskare med bland annat sex SM-guld och ett VM-brons i pimpelfiske på meritlistan.

- Vi är glada och stolta att kunna rekrytera Jörgen till vårt växande stall av Rapala Proguides. Han är en mycket stor tillgång och har en otroligt imponerande meritlista med bland annat sex SM-guld, sex SM-silver och åtta starter i VM med en bronsplats som bästa placering, säger Jesper Norell, Divisionschef för Sportfiske hos Normark. Jörgen är en av Sveriges mest välmeriterade tävlingsfiskare inom både mete och pimpelfiske och hans kompetens kommer att bli värdefull både för oss och för svenska sportfiskare, fortsätter Norell.

Jörgen Storm bor i Dalarna och fiskar i ofta sjöarna i närheten av Orsa. Bestånden av abborre, braxen, mört och id är goda och det är lätt att variera sitt fiske.

- Jag har fiskat sedan barnsben och började fiskekarriärren med min far och farfar på deras fisketurer, förklarar Storm. Vi gick och metade bäckröding, öring och abborre med toppknutna spön. Intresset satte sig och just abborren har blivit en favoritfisk. Jag föredrar att meta dem på sommaren och pimpelfiske ligger mig varmt om hjärtat när isarna har lagt sig, berättar Storm. Att bli en del av Rapala Proguides känns mycket stimulerande. Rapala är världsledande inom sportfiske och symboliserar kvalité för mig, avslutar Storm.

Rapala Proguide expanderar kraftigt och fler nya namn kommer att presenteras inom kort. 2013 kommer en ny hemsida att lanseras med bland annat bloggar, produktnyheter, fisketips och rapporter. I dagsläget kan man följa Rapala Proguides på deras Facebook-sida, www.facebook.com/rapalaproguidesverige samt läsa deras fisketips i Normarks Fishing Magazine.

För mer information om Jörgen Storm Rapala Proguide, skicka ett mejl till rapalaproguide@normark.se eller besök www.facebook.com/rapalaproguidesverige.


Normark Scandinavia är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-och jaktprodukter. 
Med välkända varumärken som Rapala, Shimano, Storm, G. Loomis, Blue Fox, Sufix och PowerPro, Blaser, Mauser och Zeiss förser de marknaden med högkvalitativa produkter.

För mer information och kontakt, besök www.normark.se eller ring 0280-125 65Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Lasse G skrev...
Kanoon!
Bara att gratulera Rapala till rätt val av person!
Klockan 15:36, 10 Dec 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 150 Nästa SistaDubbla SuperSizeabborrar för Linnea Lönn!

Dubbla SuperSizeabborrar för Linnea Lönn!

Spinn Ibland stämmer allt! Det gjorde det för Linnea Lönn för en kort tid sedan. Med bara några dagars mellanrum landande hon inte mindre än två SuperSizeabborrar!

Inga kommentarer
Protesterar mot norsk laxodling - utklädda till laxar!

Protesterar mot norsk laxodling - utklädda till laxar!

Eko/ Miljö Norska aktivister limmade fast sig utanför norska handels- och industriministeriet i protest mot norska fiskodlingsindustrin, utklädda till laxar...

Inga kommentarer
Hummerfiskets skräpiga baksida - spökfisket!

Hummerfiskets skräpiga baksida - spökfisket!

Eko/ Miljö Varje år förloras över 3000 hummertinor, som blir kvar i havet och fångar fisk och skaldjur i tiotals år och som dessutom blir en bidragande faktor till utsläpp av plast i haven. Helt i onödan...

Inga kommentarer
Efter mycket tid på vattnet kom drömgäddan!

Efter mycket tid på vattnet kom drömgäddan!

Spinn I dom djupaste värmländska träsken bor det sådana här vackra gäddor! En äkta SuperSizegädda för Linus Eriksson från Örebro...

Inga kommentarer
FishEco på gäddturné i Norrland!

FishEco på gäddturné i Norrland!

Spinn FishEco på turné i Norrland. Det ska fiskas, testas spön, fotas och lite andra hyss som att testa ut vår egen Buster Jerk serie Fyra Små Rätter som Mikael Breding målat...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.