+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Gäddfajten, hela 15 fiskar registrerade, det hettar till!
En av många fina gäddor i Gäddfajten, Peter Eriksson med krokodil på 105 cm...
Fotograf: Peter Eriksson

Gäddfajten, hela 15 fiskar registrerade, det hettar till!

Gäddfajten, hela 15 fiskar registrerade, det hettar till!
Klicka för stor bild...

Gäddfajten, hela 15 fiskar registrerade, det hettar till!
Dennis Zetterberg med en grym fisk på 109 cm... Klicka för stor bild...

Gäddfajten, hela 15 fiskar registrerade, det hettar till!
Klicka för stor bild...
Nu börjar det verkligen hetta till i Gäddfajten, hela 15 fiskar har registrerats de senaste dagarna. Flera av fiskarna är över 100 cm och leder just nu gör skicklige Harri Nyman med 401 cm gädda totalt.

Viktigt att känna till. Vi har också förtydligat reglerna för tävlingen, förutom att endast återutsatta gäddor kan registreras måste också fiskar justeras i längd till närmaste undre centimeter 99,5 cm bli alltså 99, inte 100...

Vi gratulerar alla grymma gäddfiskare och väntar mes spänning på fler rapporter vartefter isarna försvinner, och det gör dom just nu i rekordfart.

Se ställningen här -> Gäddfajten

Läs reglerna här -> Regler Gäddfajten

//Jan O +FishEco 

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

39 kommentarer...
Jan O skrev...
stopp!
Så efter ett antal telefonsamtal till mig så förutsätter jag nu att alla är nöjda. Jag har tagit bort några inlägg till som kanske inte var så farliga men nu är det städat o klart. Alla nöjda hoppas jag.
Klockan 19:14, 03 April 2012

Jensa_h skrev...
Hej
Adis det är inte jensa med bustern som skriver allt! Jag är den jensa med bustern!! Ville bara säga det så ni inte blir arga på mig för att en annan jensa sitter här och öser skit på alla! Mvh jens_h
Klockan 10:12, 03 April 2012

Harri skrev...
Bra Adis
Adis gå med i gruppen Glans fiske på Face book jag addar dig direkt.Härligt med killar som har ryggrad och kurrage som Adis.
Klockan 08:52, 03 April 2012

Adis skrev...
Hej
Ja
Klockan 23:02, 02 April 2012

Jensa skrev...
Adis
Ska ja ringa
Klockan 22:59, 02 April 2012

Adis skrev...
Hej
Vad har det med saken att göra, var jag fiskar och vad har det med den här grejen att göra jag ville att ni skulle bara sluta att hacka på varandra det var min mening och upmatnig till är alla och har ingen betylde med den hä grejen var jag fiskar fattar inte har ni nåt fel i är eller så, en fråga bara äre jesna som har bustebåtern gös fiskare från glan?
Klockan 22:54, 02 April 2012

Jensa skrev...
Adis
Adis du som gillar att skriva skriv ut vart du fiskar alla vet att du fiskar nedanför fiskeby i motalaström
Klockan 22:51, 02 April 2012

Adis skrev...
Gurra
Känner ingen Gurra allas , fattar inte hur ni orkar verkligen hålla på mera , klart en gädda på 16 är fångad i bråviken och det var inte jag som publicerade mina första bilder tuvär tråkigt att det hände bara och vill inte bli iblandad i ärt faght här inte min grej riktig och vill att nu skulle sluta hacka på folk och massa skitsnack och fattar inte varför du nämner mitt namn vem är Gurra . ring gärna 0738522848, annars ser jag varifrån du skriver. Mvh Adis Mesic
Klockan 22:39, 02 April 2012

Gurra skrev...
Adis
Adis! Varför säger du att gäddorna är fångade i bråviken? Nu har jag inte sett någon bild på 16 kilos gäddan, men den ni publicerade på 14,7 var helt klart inte fångad i bråviken!!! Om du vill mörka dina fångster, vilket jag tycker är smart, varför publicera något alls?
Klockan 21:41, 02 April 2012

Jan O skrev...
personangrepp
Det här är inget diskussionsforum med moderatorer. Varje sekund jag eller ett par till måste ägna åt detta tas från tid som ska gå till att förmedla sportfiskenyheter mm. Jag kommer inte att förklara detta en gång till. Här är reglerna "När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton."
Klockan 14:53, 02 April 2012

snälla skrev...
Jan o
Plocka inte bort inlägg låt alla skriva vad dom tycker
Klockan 14:45, 02 April 2012

Undrande skrev...
Borttagning
Är det inte flera inlägg i så fall som innehåller personangrepp som ligger kvar?
Klockan 12:21, 02 April 2012

Jan O skrev...
nivå!
Inlägg borttagna idag. Ok, för sista gången, innan IP nummer mm blir bannade, håll nivå på en bra nivå, inga personangrepp mm. Vi har annat att göra än att hålla rätt på sånt larv.
Klockan 10:02, 02 April 2012

Harri skrev...
Adis
Bra jobb där Adis.Har fiskat en del i Bråviken.Fin fångst på 16.Ska nog prova lyckan skärgården kommande helj.Ska bli kul som F,n .Det landas 100+ i Glan fortfarande senast idag .Kul när fisket är på topp. Ha det och skitfiske.
Klockan 22:44, 01 April 2012

Glan skrev...
s
Harri har lite problem med att föra sig verkar det som, har heller inte påstått ATT GÖSEN INTE leker i det aktuella arrende området, bara att det kanske finns andra områden som är mer skyddsvärda där det redan yrkesfiskat idag, men du verkar ju ha koll på Glan rätt bra, du har väl fiskat där i flera år nu, så du vet väl vad du skriver om, har heller inte SKÄLLT om sportfiskare, bara påpekat att fisketrycket blivit hårt och är sönderfiskad, så HARRI ta och läs mina inlägg en gång till innan du skämmer ut dig mer. För övrigt så har jag inte kollat några regler för tävlingen för jag känner inget behov av att skryta om det lilla jag får.
Klockan 22:10, 01 April 2012

Adis M skrev...
Hej
Tjennare grabbar, tråkigt att läsa sånt här framförallt om folk som kommer från samma kommun önskar ni kunde hålla ett bätre stämmning här och inte kul få de som äger fisheeco.se (Jan.O) Tänk att många trivs bra på detta forum och vill inte läsa om folk som har problem med andra. Många av oss kommer inte aceptera här påhoppande på personer eller nån annat sånt. Ni känner varandra väll och ni delar samma vatten och har fiskat ihåp i många år försåk lugna är och koppla av litte på ett annat sätt och bättre. Har ni problem med varandra ni träffas jo där ni fiskar oftast ni kan diskutera det med varandra , tror inte många här vill läsa om sånt och få furum som är bra som den här som fisheco förstår det inte det för varandra och koppla av vid fisket , jag är en av de som kopplar av och är ute nästan varje dag om vi alla skulle bry sig om små grejer man skule bli tokig på all skit´snack som sägs . Finns bätre grejer att hålla på en sånt här tro mig fiske är livet och ta vara på det. Jan O har fått en del fina bilder av mig en del har vi inte publicerat men kan medela att en gädda på 16, 1 kom för 4 dagar sen i bråviken och det är kanon fiske där ute och framförallt på jerkfiske. ´Är där ute onsdag, fredad, lördag kom gärna och känna mig så kan vi snacka litte fiske och se mina egna designerade bete för svenskgäddfiske som kommer att finnas i ett få butiker i sverige att köpa nåt som ingen har sett hittils. SkitFiske Östergötlands killar. Mvh Adis Mesic
Klockan 21:53, 01 April 2012

Punkarn skrev...
Harri
Harri varför vara med i tävlingar då känner du dig duktig eller såg två riktiga nollor som fiskade idag mörka o gula overaller dom såg jävligt fjantiga ut ligger inne i en vass kanske fick ett par cm jävla pucko
Klockan 21:20, 01 April 2012

Gäddkungen skrev...
9
Var ute vid Näverkvarn idag fick 7 över metern kompisen fick 2 men bara 5 över 10 nya tag imorgon
Klockan 17:24, 01 April 2012

Glan skrev...
Sönderfiskad
DJ, nu skrev jag ju inte att det inte fanns några grynnor va, och jag syftade lekgrynnor för gösen, då är det nog andra områden som borde skyddas.
Klockan 17:07, 01 April 2012

DJ skrev...
Till Glan
Vad menar du med att det inte finns några grynnor i området? Finns ett flertal väldigt produktiva omrden där som \\\"försörjer\\\" hela östra Glan med gös och gädda
Klockan 23:58, 31 Mars 2012

Punkarn skrev...
Harri
Snälla Harri kan du inte förklara varför du skriver på nätet vart du fiskar.Mvh Punkarn
Klockan 19:29, 31 Mars 2012

JOCKE skrev...
Tävling
TEAM AEG ÄR PÅ
Klockan 16:15, 31 Mars 2012

Tävling skrev...
TEAM
Team MAKITA anmäler sig
Klockan 15:40, 31 Mars 2012

Glan skrev...
Sönderfiskad
Nja, så mycket lekgrynnor inom det området är det väl inte, det är väl det sträckande området på länken fisket gäller.
Klockan 14:19, 31 Mars 2012

DJ skrev...
Utökat yrkesfiske
Fisket på Glan var ett antal år sedan var riktigt bra men börjar nu tyvärr börjar bli hårt utsatt för fisketryck. Jag har fiskat i 15 år på Glan och märker en stor skilland på fisket. Tyvärr som kommer det att bli katastrofalt mycket sämre inom kort då idioterna på Norrköpings kommun har beslutat att utöka yrkesfisket och har nu ett arrende ute till "försäljning". Inom arrendet finns några av dom viktigaste lekgrynnorna för gösen i glan....bra jobbat kommunen!!!! Här är mer info: http://norrkoping.se/bo-miljo/bygga/marktilldelning/fiskearrende-for-glan/ Sorgligt att detta får ske år 2012!!!
Klockan 13:49, 31 Mars 2012

Henka skrev...
förklara
Harri vad är vitsen med att skriva sina fångster du måste vilja synas
Klockan 10:00, 31 Mars 2012

Glan skrev...
Sönderfiskad
\"Har märkt en uppåtgående trend\" skriver Harri, ja det kan man lugnt säga, har fiskat på Glan i över 30-år och ser ut ökningen av båtar&folk ökat lavinartat dom sista 5-7-åren, har varit en 20-25-vagnar + lika mycket bilar vissa kvällar vid den ramp som används mest, dessutom många som tar för mycket fisk då främst gös.
Klockan 09:58, 31 Mars 2012

Harri skrev...
HAHAHA
HAhaha det tar sig ser ja.
Klockan 09:33, 31 Mars 2012

Axel skrev...
Mupp
Ja du Harri när ska du växa upp ja folk skrattar åt dig och undrar om allt står rätt till i huvudet på dig
Klockan 08:30, 31 Mars 2012

Jens skrev...
Harri
Därför Harri du skryter på jobbet hur mycke gös du har i frysen o så många år har du inte fiskat på glan men det är tydligen bättre o fiska i en död sjö för det är tydligen det du vill ingen duktig fiskare behöver skriva o skryta om småfångster som du Harri
Klockan 08:12, 31 Mars 2012

Harri skrev...
Fiske i Glan
Jag har märkt en uppåtgående trend i fisket,men detsamma gäller fångster.Jag vill påstå att fler sportfiskare bidrar till större kontroll på vilka som fuskar med antalet Gösar som fuskare samt nätfiskare tar hem.Tyvärr under alla år som jag har fiskat på Glan så har jag aldrig sett till någon tillsyns man. Och vad ska dom göra då ??dom får inte gå ombord och kolla antalet fångade fiskar i alla fall.Sen Micke/Stefan Lindberg så tycker jag och många med mig att CR fiske är sportfiske om något.Vi släpper tillbaka fisken levande.
Klockan 23:52, 30 Mars 2012

jensa skrev...
katastrof
Ja om cityfiske tar över är katastrofen ett faktum man ser hur det gott med allt dom tagit i katastrof
Klockan 22:31, 30 Mars 2012

Norrköping skrev...
Hej
Håller med att Glan har blivit sönderfiskad bådde på gös och gädda , på sommaren är det rena rövarfiske på gös!! och finns inte ett ställe det inte ligger nån båt på de heta ställerna men det kommer att bli bara värre tuvär ,hoppas at CityFiske tar över vatten till nästa år det talas om det och höjer fiskekort och bedriver det fiske på ett mycket bätre sätt med mera tillsyn och så vidare och hoppas att de får i ordning det annars är det kört för Glan med alla folk och framförallt det fiske som bedrivs på Glan efter gös och många av är vet det redan vad det handlar om och säg inte att det inte stämmer! Mvh Jocke
Klockan 21:32, 30 Mars 2012

Glan skrev...
Sönderfiskad
Glan är ju sönderfiskad sedan några år tillbaka, det är alla bloggare och folk som måsta skryta om sina fångster på internet som fixat detta, finns inte plats att lägga i båten och parkera länge under vissa perioder.
Klockan 21:03, 30 Mars 2012

jensa skrev...
barn
Får man inte tycka att Harri är ett barn som vill synas o höras tala om var man fiskar 49 av 50 skrattar faktiskt o undrar om han är 10år
Klockan 17:37, 30 Mars 2012

Jan O skrev...
skärpning
Håll nivån på kommentarer på en bra nivå. Pajkastning mm tas bort.
Klockan 13:21, 30 Mars 2012

Filip Rydbeck skrev...
Till Stefan Lindberg
Var har du fått informationen om att gädda är den mest utsatta sportfisken? Är du helt från vettet? Självklart har gäddan, likt alla andra fiskarter, gått ned i bl.a. Östersjön p.g.a. skarv och säl, men den är inte alls lika utsatt av andra faktorer såsom människans rovfiske i samma utsträckning som havsöring, lax och så vidare.
Klockan 07:51, 30 Mars 2012

Micke skrev...
Norrköping
Nu har du halva Sverige på Glan och de vikar. Sportfiske handlar inte mera om sportfiske det har mera blivit ett marknad och ett försäljningn!! För mig är inte tävling ett sportfiske ! Folk som ska känna pengar på reklam¨, och få eller en liten del som går tillbaka till vatten framförallt rädda vår mest fiskade gädda! Ser ingen roligheter med tävlande och ett massa båtar som ska dunka i en massa vikar . Hoppas att ni börjar tänka nån gång litte anorlundare på tävlingar och framförallt på vår mest utsatta sportfisk GÄDDA och börjar ´tänka åt annat håll! Mvh Stefan Lindberg
Klockan 20:41, 29 Mars 2012

Harri skrev...
Härligt gubbar nu kör vi på
Glöm inte att tävlings gäddorna den 28 Aprill på Glan får räknas in här åxså.Skitfiske:P
Klockan 15:52, 29 Mars 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 110 Nästa SistaÖkat intresse för digitalisering av fiskekort!

Ökat intresse för digitalisering av fiskekort!

Notiser Digitalt inom sportfisket ökar! En ny kategori av stora fiskeområden i Sverige ansluter sig nu till iFiske.se, en tjänst för digital fiskekortshantering...

Inga kommentarer
SuperSizegädda på tävling för Kristoffer Karlsson!

SuperSizegädda på tävling för Kristoffer Karlsson!

Spinn Att fånga en SuperSizegädda på spinn och på tävling är ju lite av en jackpot! Under nyligen avgjorda Beason Pike Open togs flera sådana fantastiska fiskar...

Inga kommentarer
Krafttag för att lösa problemen med Finjasjön!

Krafttag för att lösa problemen med Finjasjön!

Eko/ Miljö Länsstyrelsen och Hässleholms kommun vill ta krafttag för att komma till rätta med problemen med Finjasjön. Nu söks bidrag till ett nytt forskningsprojekt...

Inga kommentarer
Riktade kontroller mot fiske av gös och ål i Vänern!

Riktade kontroller mot fiske av gös och ål i Vänern!

Eko/ Miljö Kustbevakningen kommer tillsammans med länsstyrelserna att utföra riktad fisketillsyn på Vänern under fredningsperioderna i år...

Inga kommentarer
HaV inför förbud för ålfiske november till januari!

HaV inför förbud för ålfiske november till januari!

Eko/ Miljö Havs- och vattenmyndigheten, HaV, inför förbud för fiske efter ål i svenska kustområden mellan 1 november 2018 och 31 januari 2019...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.