+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Pressmeddelande. +FishEco övertar ansvaret för www.fisketavlingar.se
Pressmeddelande. +FishEco.se övertar ansvaret för www.fisketavlingar.se, en tävlingssajt för sportfiskare.
Fotograf: Dan Forsberg

Pressmeddelande. +FishEco övertar ansvaret för www.fisketavlingar.se


Konceptet www.fisketavlingar.se startades för ca två år sedan av John B Eriksson och Metebolaget.se. Under dessa två år har man på sidan arrangerat egna fisketävlingar såsom Svenska Fiskeserien och Svenska Gäddmeteserien.

Flera av de tävlande här tillhör några av de mest "hårdsatsande" och namnkunnigaste sportfiskarna i Sverige. Utöver detta finns det möjlighet att gratis skapa egna fisketävlingar på fisketavlingar.se, för tex sportfiskeklubbar eller andra tävlingsarrangörer.

"Det är med stor förväntan och glädje som vi nu tar oss an uppgiften att driva, förvalta men också att utveckla www.fisketavlingar.se, naturligtvis tillsammans med de tävlande. Att Svenska Fiskeserien och Svenska Gäddmeteserien är två mycket spännande tävlingar som engagerar många av Sveriges duktigaste sportfiskare gör uppgiften enormt rolig. Vi hoppas genom vårt kontaktnät och våra egna hemsidor kunna stödja och hjälpa Svenskt specimenfiske att utvecklas och att öka säger Sebastian Wiman, +FishEco."

"Från Metebolagets sida var det viktigt att en seriös aktör skulle ta över fisketävlingar.se, annars hade sajten funnits kvar i våra egna ägor. Nu kan vi med trygg hand överlåta detta till bra grabbar som har energi och kraft att göra någonting riktigt bra säger John B Eriksson.

Från och med idag, 6 mars 2012, är det Sebastian Wiman som är kontaktperson för www.fisketavlingar.se och tävlingarna Svenska Fiskeserien och Gäddmeteserien. Under den närmaste tiden kommer www.tavlingsfiske.se att delvis få nytt utseende, nya bilder mm.

+FishEco tackar återigen för detta förtroende. Tveka inte att kontakta oss för frågor, på mail eller telefon.

Hälsningar

Sebastian Wiman
mail: sebastian@fisheco.se
tel: 070 5559758
+FishEco.se
+MagazineFishEco.se
+Fisketavlingar.se
Fiskesnack.com

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

2 kommentarer...
Sebastian Wiman +Fisheco skrev...
kompis
Hej Erik. Vad menar du? Sidan är fullt fungerande och tävlingarna är aktiva. Demolaget är till för den som är ny som ett hjälpmedel att se hur allt fungerar. Denna funktion kommer alltid att finnas. Marknadsnytt och Nyhetsbrevet är under uppbyggnad av den anledning att sajten ännu inte ligger på vår server, vilket innebär att vi inte kan påverka den biten idag. Metebolaget som hade sajten innan har städat bort det som låg där fram tills nu. Var lite positiv istället för att bara gnälla, och varmt välkommen att delta i någon av tävlingarna. Herre gud det ska ju vara kul det här! Mvh. Sebastian Wiman +FishEco.
Klockan 09:30, 08 Mars 2012

Erik skrev...
Kul
och så går man in och ser demo det, under ombyggnad detta.. 2012=bättre webb!!!
Klockan 18:44, 07 Mars 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaKung Tommy Blomander med ny plussare!

Kung Tommy Blomander med ny plussare!

Vertikalfiske Vår egen kung av gösfisket, Tommy Blomander, har lagt ännu en "plussare" till sin redan grymma svit SuperSizegösar!

Inga kommentarer
Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Eko/ Miljö Sportfiskarna region syd har nyligen beviljats LOVA-medel från Länsstyrelsen Kronoberg för att undersöka förutsättningarna att återskapa en utdikad grund sjö i Helgeås avrinningsområde...

Inga kommentarer
Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.