+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Ove Johansson, charterfiske.se, trollingexpert med många begåvningar...
Laxtrolling, Ove Johanssons specialitet...
Fotograf: Ove Johansson

Ove Johansson, charterfiske.se, trollingexpert med många begåvningar...

Ove Johansson, charterfiske.se, trollingexpert med många begåvningar...
Klicka för stor bild...
Foto: Ove Johnasson

Ove Johansson, har guidat professionellt sedan 2005. Med sportfisket som största intresse redan som liten, placerade han sig som tonåring på pallen i pimpel SM.

Till det kom så småningom flugfiske, spinnfisket och till slut oändligt många timmar i utforskandet av trollingfisket efter fettfenor. Även här blev Ove snabbt meriterad, eller vad sägs om både titeln Svensk Mästare och till det även Europamästare, inte en utan flera gånger! Ja, Oves sportfiskekompetens är väldokumenterad.

Idag är Oves guidespecialiteter laxtrolling speciellt på Vänern o Vättern. De sista åren har kunderna också efterfrågat fiske efter både gös och gädda allt mer. Intresset för att "lära sig" att fiska gös är stort idag. En kanske lite annorlunda fiskeprodukt i Oves portfölj är vad han kallar "öppen lördag", istället för att boka hela båten bokar man en plats tillsammans med andra, billigt och ett bra sätt att få nya fiskekompisar. Konceptet har blivit mycket populärt.

Ove guidar i en Beason 630, med allt som krävs för ett framgångsrikt sportfiske, oavsett art som fiskas för dagen. Sjöbefäl klass 8 och högfartscertifikat, HLR utbildning och nödvändiga försäkringar finns vilket borgar för ett tryggt fiske.

Vill man anlita en lugn och stabil kille med mycket stor erfarenhet från de vatten han fiskar är Ove guiden för dig.

Ove Johansson/ Charterfiske
070 6762908
info@charterfiske.se
www.charterfiske.seDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaKung Tommy Blomander med ny plussare!

Kung Tommy Blomander med ny plussare!

Vertikalfiske Vår egen kung av gösfisket, Tommy Blomander, har lagt ännu en "plussare" till sin redan grymma svit SuperSizegösar!

Inga kommentarer
Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Eko/ Miljö Sportfiskarna region syd har nyligen beviljats LOVA-medel från Länsstyrelsen Kronoberg för att undersöka förutsättningarna att återskapa en utdikad grund sjö i Helgeås avrinningsområde...

Inga kommentarer
Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.