+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
+MagazineFishEco. Omslagsbild januari 2012...
+MagazineFishEco. Omslagsbild januari 2012...
Fotograf: +MagazineFishEco

+MagazineFishEco. Omslagsbild januari 2012...

Ja, +MagazineFishEco har slagit ner litet som en bomb bland vänner, leverantörer, partners och andra. Vi är mer än nöjda med den uppmärksamhet vi fått sedan vårt första nummer i September i år.

Vi har just nu fler än 12.000 läsare och fler kommer, faktiskt varje dag,  timme och ibland varje minut... Nu startar arbetet med första numret 2012, vi vill redan nu fråga alla skickliga fotografer därute om någon av er sitter på en bild utöver det vanliga som kanske kan vara omslagsbilden för Januarinummret av +Magazinet. Skandinaviens första och största e-magazine för Sportfiskare.

Om så, kontakta oss på sebastian@fisheco.se eller jano@fisheco.se.

//Jan O +FishEco

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

6 kommentarer...
Jan O skrev...
jojo...
Vi tjänar miljoner på annonser, det känns bra. Så vi kan betala för foto, var inte oroliga ;) Så, vi har faktiskt fått några kul förslag men behöver fler, om du sitter på något bra så får det gärna var årstidsorienterat. Å vi betalar, det är väl bra :)
Klockan 18:22, 19 Dec 2011

Ubbe skrev...
Gratis?
Jag förstår att +MagazineFishEco är gratis att läsa och det är jättebra, tack för det, men det är väl inte gratis att annonsera? Ni drar säkert in en hel del sköna slantar på de annonsörer som ni har med. Tror inte att ni heller arbetar gratis även om ni vill hävda att "Gratis är gott".
Klockan 16:59, 19 Dec 2011

Sebastian Wiman +Fisheco skrev...
@Fotograf
Hej du, Fotograf. Gratis är gott? Ja vad säger du själv? Både +Fisheco.se och +MagazineFishEco är ju gratis, är det inte gott så säg?
Klockan 15:18, 19 Dec 2011

Fredde B skrev...
skänk bilden
jag kommer att skänka mitt bidrag,, om alla läsare skänker en bild var så kommer det finnas en bra bildbank för framtida nummer,pengar hit o pengar dit, gör nått gratis med egna medel,,,gratis är gott åt alla håll.
Klockan 14:51, 19 Dec 2011

Jan O skrev...
hej fotograf
Eventuella köp gör vi upp med fotografen, var inte orolig :)
Klockan 14:23, 19 Dec 2011

Fotograf skrev...
Gratis är gott eller...?
Vad erbjuder ni fotografen för ersättning?
Enligt SFF´s prisguide, eller vi-vill-ha-gratis-bilder-och-du-får-äran-trams!?
SFF-prisguide tipsar om nyttig info för fotografer!
förberedelser+fotografering+publicering webb+ publicering e-magazine+ användanderätt under viss tid osv + rekmalbanners mm...
Länk till SFF-prisguide http://www.sfoto.se/sites/default/files/page_attachments/sff_prisg_2011_web_k5.pdf
Klockan 13:25, 19 Dec 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaKung Tommy Blomander med ny plussare!

Kung Tommy Blomander med ny plussare!

Vertikalfiske Vår egen kung av gösfisket, Tommy Blomander, har lagt ännu en "plussare" till sin redan grymma svit SuperSizegösar!

Inga kommentarer
Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Eko/ Miljö Sportfiskarna region syd har nyligen beviljats LOVA-medel från Länsstyrelsen Kronoberg för att undersöka förutsättningarna att återskapa en utdikad grund sjö i Helgeås avrinningsområde...

Inga kommentarer
Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.