+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
C-MAP lanserar ett nytt spännande sortiment sjökort med nya möjligheter!
C-MAP lanserar ett nytt spännande sortiment sjökort med nya möjligheter!
Fotograf: Navico

C-MAP lanserar ett nytt spännande sortiment sjökort med nya möjligheter!

C-MAP, ledande inom digital marin kartografi och molnbaserad karttjänst, lanserar idag en nydesignad, förenklat utbud av sjökort för Lowrance®, Simrad® och B&G®-plottrar med introduktionen av C-MAP DISCOVER och REVEAL.

C-MAP REVEAL-sjökorten ersätter MAX-N+-serien och visar upp det allra bästa med C-MAP. Vilket ger fantastisk skuggad relief för både havsbotten och insjöar i tillägg till alla kärnfunktioner i C-MAP DISCOVER, till exempel detaljerade vektorsjökort.

 ”Det här är en viktig utveckling för C-MAP”, understryker Max Cecchini, EVP på C-MAP. ”Vi har fått feedback från våra kunder om att C-MAP-serien var för komplicerad, och vi har anpassat oss med ett enkelt, tvådelat produktsortiment som tillgängliggör de starkaste datafunktionerna i alla produkter, även i den ”budget+”-klassade DISCOVER.”

”Med REVEAL får båtägare fler funktioner, inklusive skuggad relief, som tidigare bara fanns i utvalda kustområden – nu erbjuds den överallt, både för kust och inland. Våra kunder har kallat detta banbrytande, och vi är väldigt glada att kunna förändra förutsättningarna för alla båtägare genom att göra den här vyn tillgänglig globalt.”

 Gå till www.c-map.com för att se en interaktiv visning av funktionen för skuggad relief i C-MAP.

 C-MAP REVEAL – BANBRYTANDE KARTOGRAFI

 Se världen runt omkring dig på ett helt nytt sätt med REVEAL-funktionen för skuggad relief – nu tillgänglig för hela världen. Med 3D-renderade landområden och undervattensnivåer och områden med batymetriska ultrahögupplösta bilder, vilket tidigare bara fanns i MAX-N+ Reveal – det här är en revolutionerade funktion för sportfiskare och dykare.

C-MAP Reveal har också dynamiska rastersjökort, som liknar traditionella sjökort och ger enkel tillgång till alla detaljer på sjökortet, samt flygfoton som ger en extra detaljrikedom med tusentals foton av marinor, hamnar, inlopp och andra viktiga navigeringsfunktioner.

REVEAL-funktionen för satellitöverlagring ger verkliga referenspunkter och förbättrar situationsmedvetenheten för kustnavigering om du befinner dig i okända farvatten. 

Huvudfunktioner

 • Skuggad relief
 • Kompletta vektordiagram
 • Högupplöst batymetri
 • Anpassad djupskugga
 • Dynamiska rasterkort
 • Easy Routing™
 • Flygfoto
 • Satellitöverlagring
 • Tidvatten och strömmar
 • Detaljerade kartor över marinor
 • Information om hamn och anlöpning
 • Onlineuppdateringar – inklusive 12 månaders kostnadsfria onlineuppdateringar
 • Kompatibel med sjökortsplottrar från Lowrance®, Simrad® och B&G®

 C-MAP® DISCOVER – UTNYTTJA DIN TID TILL SJÖSS FULLT UT

Oavsett om du åker på en nöjestur, fiskar eller seglar så ger C-MAP DISCOVER ett urval av täckningsområden med alla de huvudfunktioner du behöver för att kunna utnyttja din tid på vattnet fullt ut. DISCOVER har detaljerade vektorsjökort samt det bästa från C-MAP med högupplöst batymetri inklusive integrerade Genesis® Social Map-data.

Sjökorten i DISCOVER omfattar anpassad djupskuggning. Skuggkonturerna visar den högsta graden av information om grynnor, djupkanter och djupfåror. Du kan ställa in säkerhetsdjup och skapa egna anpassade skuggningar – en klassisk, populär funktion för fiske.

Funktionen för tidvatten och strömmar visar information om tidvattnets nivå och strömriktning när du planerar din dag på sjön för fiske eller segling. Prenumerationsfri Easy Routing hjälper dig att automatiskt skapa den kortaste och säkraste rutten utifrån sjökortsdata och din båts egenskaper.

Huvudfunktioner

 • Kompletta vektordiagram
 • Högupplöst batymetri
 • Anpassad djupskugga
 • Easy Routing™
 • Tidvatten och strömmar
 • Detaljerade kartor över marinor
 • Information om hamn och anlöpning
 • Onlineuppdateringar – inklusive 12 månaders kostnadsfria onlineuppdateringar
 • Kompatibel med sjökortsplottrar från Lowrance, Simrad® och B&G 

Om C-MAP:

C-MAP® har världens största digitala sjökortsdatabas för marinnavigering, och hjälper kunderna att utforska de digitala alternativen och hantera komplexiteten i marin verksamhet genom att tillhandahålla integrerad, intelligent information. C-MAP täcker hela världen med korrekta, uppdaterade elektroniska sjökort, förmånliga data och tjänster och hjälper dig att segla tryggt till fjärran horisonter, fylla båten med fisk och kryssa tryggt. Efter uppköpet från Navico är C-MAP det fjärde märket i Navicos portfölj, tillsammans med Lowrance®, Simrad Yachting och B&G®.
Mer information finns på www.c-map.com.
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaÖver båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer
Havsöringsfiske på Öland!

Havsöringsfiske på Öland!

Fluga Peter Svensson bloggen Gälgreppet återvänder till Öland för att jaga silver! Öland är stället för havsöring och den här gången fiskar han med guiden William Kernchen. William driver Sea Trout Adventures...

Inga kommentarer
Nya Gefan-produkter på digital fiskemässa!

Nya Gefan-produkter på digital fiskemässa!

Eko/ Miljö Idag Fredag 9 april öppnar de digitala portarna till SportfiskeSverige Online där Sportfiskarna bland annat säljer nya Gefan-produkter...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.