+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Gäddpodden - Gädda the movie och ismetetåget över Bält!
Gäddpodden - Gädda the movie och ismetetåget över Bält!
Fotograf: Privat

Gäddpodden - Gädda the movie och ismetetåget över Bält!

Gäddpodden – Nytt avsnitt och även extramaterial. Gäddpodden tillåter sig en förbehållslös hyllning av den främsta svenska fiskefilm som någonsin gjorts – ”Gädda the movie”.

En av filmens upphovsmän – den medieskygge Emil ”Mille” Hjertberg – gästar studion och uppmanas minnas allt det där fina som filmen står för.

Oscar och John reflekterar över en ismetesäsong i vardande och presenterar en framtidslösning av Gäddpodden.

Obs!
Nu kan man stötta Gäddpodden OCH få tillgång till exklusivt extramaterial genom att bli vår Patron via Podbean. För Hela 2 dollar i månaden (cirka 17 kr) utlovar vi varje  månad material för just er Patronsupporters. Ladda ner Podbeanappen eller följ länk i vår bio på Insta.

Extramaterial: Volvo-10:an och svenskismetehistoria (en timme långt avsnitt)
En mix av personlig ismetenostalgi och en tolkning av svensk ismetehistoria. Från en banbrytande artikel av Jörgen Larsson, via 00-talets största svenska ismetegäddor, bonanza på Hornborgasjön och bondska värmländska fiskeäventyr från 745:ans baksäte.

Extramaterial: Outtakes från intervjun med Mille i avsnitt 8. Mille berättar om filmartikeln som skrevs om i en annan tidning, om vänskapen kring filminspelningen och om det mediaföretag som Mille och Joel bildade – världens sämsta. Hör allt här!
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 163 Nästa SistaTonfiskar som simmar förbi Norge lever farligt!

Tonfiskar som simmar förbi Norge lever farligt!

Eko/ Miljö Även i år har Norge en egen kvot för yrkesfiske på tonfisk! Den totala kvoten blir 315 ton. Av dessa kommer arton ton att tillfalla sportfiske och märkningsprojekt...

Inga kommentarer
Tävla om 50 000 i fiskegrejor!

Tävla om 50 000 i fiskegrejor!

Press/ reklam Alla medlemmar i Sportfiskarna som har ett aktivt medlemskap 1 april har chansen att vinna ett presentkort på hela 50 000 kronor på sportfiskeprylar.se!

Inga kommentarer
C-MAP lanserar ett nytt spännande sortiment sjökort med nya möjligheter!

C-MAP lanserar ett nytt spännande sortiment sjökort med nya möjligheter!

Press/ reklam Nytt från C-MAP, kartor med skuggad relief för både havsbotten och insjöar, banbrytande och revolutionerande och för alla enligt C-MAP...

Inga kommentarer
Full fart i Svenska Specimentävlingen!

Full fart i Svenska Specimentävlingen!

Tävling Tävlingsledningen i Svenska Specimentävlingen har uppdaterat ställning och bilder! Vilka fiskar det har anmält! Bland annat tre gäddor över 10 kilo...

Inga kommentarer
Öppet vatten ger riktigt stora gäddor!!!

Öppet vatten ger riktigt stora gäddor!!!

Spinn Säsongen för spinnfiske har börjat! Det tog inte lång tid av öppet vatten för att de riktigt stora fiskarna började hugga...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.