+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nytt nr av MagazineFishEco ute NU!
Nytt nr av MagazineFishEco ute NU!
Fotograf: Matilda Leijon

Nytt nr av MagazineFishEco ute NU!

Ett rykande nytt hett nummer av MagazineFishEco! Längre än vanligt, fullproppat med tester och ariklar, gratis som alltid!

Ett efterlängtat och lite längre nummer än vanligt! Här finns massor med tester, vi har samlat 2020 års tester och även flera helt nya!

Produkter från Abu, Svartzonker och Söder Sportfiske tex. Vi har också besökt Lycksele på drömfiske efter gädda, å även fått vara med på märkningsprojekt av gädda! Det var kul det! Matilda Leijon har fiskat med en av Sveriges vassaste sportfiskare, Erik Peterson! Artikeln är ytterligare en i serien "Att fiske med de bästa", inte missa Eriks historia, hans fiskar och tips!

Det finns massor av annat, Pär Lindberg berättar om storabborrfiske från isen och tipsar hur du gör dina egna pimpekrokar mm mm.

Om du gillar vad du läser ber vi om en enda sak, dela det på sociala medier och berätta gärna för dina vänner! Tack!
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Fisketryck... skrev...
Kalmarsund
Hej! Tack för det grymma jobb som ni gör! Men har en liten fundering kring platser som ni besöker i reportagen...kunde man inte vara lite mer diskret? för att inte skapa ett enormt fisketryck på enskilda platser. Jag kan bara konstatera att fisketrycket varit stort på ”platsen” för live fisket i Kalmar sund...o lär även fortsätta öka, efter bilden, i senaste reportaget.
Klockan 00:14, 07 Feb 2021

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaKung Tommy Blomander med ny plussare!

Kung Tommy Blomander med ny plussare!

Vertikalfiske Vår egen kung av gösfisket, Tommy Blomander, har lagt ännu en "plussare" till sin redan grymma svit SuperSizegösar!

Inga kommentarer
Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Eko/ Miljö Sportfiskarna region syd har nyligen beviljats LOVA-medel från Länsstyrelsen Kronoberg för att undersöka förutsättningarna att återskapa en utdikad grund sjö i Helgeås avrinningsområde...

Inga kommentarer
Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.