+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Götene SFK/ Kinnekulleträffen bidrar med 250 000 kr till smolt!
Götene SFK/ Kinnekulleträffen bidrar med 250 000 kr till smolt!
Fotograf: FishEco

Götene SFK/ Kinnekulleträffen bidrar med 250 000 kr till smolt!

Goda nyheter för Vänern och Vänerfiskarna! Hela 250.000 kr har på olika sätt samlats in för att bidra till mer smolt! 

Så här berättar Götene SFK/Kinnekulleträffen själva:

Igår meddelade vi Laxfond Vänern att Götene SFK/Kinnekulleträffen bidrar med hela 250 000kr till vårens smoltutsättningar! Stoooooort tack och en klapp på axeln till alla er som på något sätt bidragit till dessa pengar!!

Påsklotten!
Men vårt arbete med att gneta ihop pengar till Vänern slutar inte nu - vi har i dagsläget två pågående projekt för att samla in mer pengar till smoltutsättningarna 2022!! Påsklotten! Swisha 200kr per lott till 123 374 21 52 så bidrar du med hela 200kr till smoltkontot och du har chansen att bo gött i Laxhall och fiska med två Vänerexperter, Anders "Biffen" Olsson från team Olssons Fiske och Andreas "Rocco" Hagström från team Rocco. Fisket kommer bedrivas i en BEASON 800 PILOT med dubbla 300 hp !!!

Smoltvobblerna "KKT1" och "Spiken"
Vi säljer även två stekheta Strike Pro i samarbete med Mariestads Marina och CWC AB. Vobblerna kostar 100kr/st och allt överskott går till smolt!
Maila David för att boka dina exemplar på : david@mariestadsmarina.se
OBS - Marinan tar inte ut nån vinst - OBS

Du får väldigt gärna "Gilla, dela och kommentera" hur du själv är med och bidrar till ett bättre fiske i Vänern, oavsett om det är till KKT´s smoltkonto, direkt till Laxfonden eller till någon annan trollingklubbs insamling!!!

ALLA BIDRAG BEHÖVS!!!
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaSportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Sportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Mässor Tillsammans med Sportfiskarna i Jämtland-Härjedalen anordnar Studiefrämjandet Mitt två digitala föreläsningar för dig som är fiskeintresserad...

Inga kommentarer
Leker abborren i Malmö hamn?

Leker abborren i Malmö hamn?

Eko/ Miljö Den frågan har Sportfiskarna tillsammans med Marint Kunskapscenter i Malmö försökt få svar på genom att lägga ut julgranar i en av Malmös hamnar...

Inga kommentarer
Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Spinn Gösar är vackra! Den här flotta SuperSizegösen har kanske lite extra vackra proportioner och färg! Fångad på pelagiskt spinnfiske av Marcus Olsson från Falkenberg!

Inga kommentarer
Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Notiser Under påsklovet arrangerade Sportfiskarna i ett nära samarbete med Jaktia Visby, Vision Fly Fishing och Abu Garcia en havsöringsdag för barn och ungdomar på Gotland...

Inga kommentarer
Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Press/ reklam Inte missa avsnitt tre av Predator Fight! Tävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra team i gädda, gös och abborre! Ett riktigt spännande avsnitt!!!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.