+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Fiska på heltid - Savage Gear söker trendskapande sportfiskare!
Fiska på heltid - Savage Gear söker trendskapande sportfiskare!
Fotograf: Savage Gear

Fiska på heltid - Savage Gear söker trendskapande sportfiskare!

The most Savage job in Sweden – We want you! Savage Gear stärker återigen sin marknadsavdelning. Den här gången söker det Köpenhamns baserade företaget efter en marknadsförare och content creator på heltid för att få varumärket Savage Gear att växa i sverige.  

Söker du efter det grymmaste jobbet inom sportfisket så kan du sluta leta. Savage Gear har just skapat det för dig! Savage Gear är ett av de mest innovativa och trendskapande varumärkena inom sportfiskebranschen, och vi håller just nu på att rekrytera en innovativ och trendskapande sportfiskare för att bli en integrerad del av det.    

Vi söker efter en sportfiskare på heltid som vill bli nästa lysande stjärna på sportfiskehimlen i sverige - En som skapar dem bästa videorna, fotona och texterna för att kunna dela passionen och färdigheter med den stora massan genom sociala medier och evenemang.

Om fiske är din favorithobby, så ber vi om ursäkt, du är inte den vi söker. Vi behöver en person som lever, äter och andas fiske. När allt kommer omkring behöver vi någon som har ett lika passionerat förhållande till fiskeutrustning som vi har.  

Kan du också förmedla den passionen över digitala medieplattformar - Se upp vi kanske krokar tag i just dig! 

Angående jobbet - dina kameror är lika viktiga som dina spön!

-       Heltid sportfiskare och content creator: Du kommer resa runt i sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster.  

-       Du kommer att dokumentera dina resor för att inspirera sportfiskare runt om i sverige med dina fantastiska upplevelser.

-       Du kommer att ha en nyckelroll i att marknadsföra nya Savage Gear produkter.

-       Du kommer att ha din egna svenska Savage Gear Youtube kanal.

-       Du kommer vara ansvarig för att bygga dina egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i sverige.

-       Du får en heltidslön baserad på din kompetens och färdigheter.

Det här jobbet är en “once-in-a-lifetime” möjlighet för någon som har sportfisket i blodet och färdigheter i content creation och marknadsföring. Lev fiske. Tänk Savage Gear.  

Det är dags att bli en del av något riktigt speciellt - Vi kallar det Savage World.

Den sökande kan redan vara anställd inom branschen men mer troligt är att det är en fullblods sportfiskare med starka kommunikationsfärdigheter och en redan etablerad status bland sportfiskare och i det sociala medielandskapet. www.savage-gear.com/job







Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:















Sida: [1] 2 3 4 ... 162 Nästa Sista



Öppet vatten ger riktigt stora gäddor!!!

Öppet vatten ger riktigt stora gäddor!!!

Spinn Säsongen för spinnfiske har börjat! Det tog inte lång tid av öppet vatten för att de riktigt stora fiskarna började hugga...

Inga kommentarer
Nya flotta fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Nya flotta fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Tävling Ny uppdatering i Swedish Ice Pike Open! I toppen finns nu sexton lag över 500 cm med Team Andy & Snabel fortfarande i topp på grymma 577 cm...

Inga kommentarer
Ökade möjligheter till skyddsjakt på skarv i Västra Götaland!

Ökade möjligheter till skyddsjakt på skarv i Västra Götaland!

Eko/ Miljö I ett färskt beslut tillåts nu skyddsjakt på 3 000 skarvar i Västra Götalands kustvatten och kustmynnande vattendrag...

Inga kommentarer
Linnéuniversitet och iFiske inleder samarbete!

Linnéuniversitet och iFiske inleder samarbete!

Press/ reklam Nappar det bättre när det regnar? Mår gäddan bra om jag släpper tillbaka den? När nappar abborren som bäst? Ny forskning ska ge svaret...

Inga kommentarer
Film - Bivvykaffe på regnbågsfiske med FKP Gear!

Film - Bivvykaffe på regnbågsfiske med FKP Gear!

Vinter Andreas från Bivvykaffe hälsar på Lubbe på Fkp-Gear. Det utlovas tramsigheter, fisketips, och hur du kan tillaga en regnbåge. Håll till godo! Ps, var riktigt försiktig på isen!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.