+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!
Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!
Fotograf: Privat

Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!

Nu är det snart dags för auktionerna i Livlinan – Betesbyggare mot cancer 2020! En insamling till förmån för Barncancerfonden sedan 2017 Livlinan startades av Janne Knutsson, själv betesbyggare under namnet BS Lures tillsammans med sonen Jonathan.

I år startar Livlinan 2020 i början av november på Tradera. Oavsett om man är en känd/okänd betesbyggare, fiskeprofil, guide, sportfisketeam, sportfiskebutik eller företag så kan man delta. Även som privatperson kan man bidra! Man kan ställa upp med vad som helst som är fiskerelaterat, litet som stort, många bäckar små och det gör det till en stor sak tillsammans. Alla bidrag läggs upp på Tradera för en auktion & alla pengar som auktionerna drar in går oavkortat till Barncancerfonden.
Var inte rädd för att bidra med en auktion, det du gör är positivt & gör en stor skillnad för Barncancerfonden.

Om du inte kan eller vill bidra med en auktion så kan du alltid delta genom att buda på en pågående auktion. Så håll i pengarna gott folk och var redo att buda på auktionerna i början av november på Tradera! Glöm inte att varenda krona räknas, liten som stor. Tillsammans kan vi göra en väldigt god sak!

Låt oss slå rekord i år igen!

Kontakta livlinan 2020 genom antingen:
- Jakob Lindahl, som håller i Livlinan 2020.

Dela & sprid inlägget så att det når ut till fler!


Kort om Barncancerfonden:

- Som ideell förening sprungen ur drabbade familjers gemensamma engagemang har vi på Barncancerfonden skapat vår egna roll i samhället. Vårt uppdrag och vårt existensberättigande är dock tydligt – vi ska hjälpa till att bekämpa barncancer. Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige länge fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. Vi spelar en central roll i att bekämpa sjukdomen, och har nästan uteslutande finansierats av stöd från privata givare och företag, både stora och små. När ett barn drabbas av cancer är ensam inte stark. Vi på Barncancerfonden är och ska vara öppna för att samarbeta med andra. Särskilt dem som delar vårt uppdrag eller på annat sätt vill verka för en bättre verklighet för barn med cancer.I Barncancerfondens uppdrag ingår också att finnas till för alla som behöver oss. Att finnas till för de drabbade, för deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom och för de som vill föra vårt budskap vidare. Och naturligtvis för den som vill bidra.


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 155 Nästa SistaNya Hummibird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Nya Hummibird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Press/ reklam Med nya APEX-serien lanserar Humminbird sin största skärm någonsin, exceptionell ekolodsprestanda och med fokus på nätverksfunktioner utlovas något alldeles extra...

Inga kommentarer
Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Eko/ Miljö Ölands största sjö, Hornsjön, kommer nu att få en faunapassage så att fisk kan vandra upp och leka i sjön.

Inga kommentarer
Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Eko/ Miljö Det fanns en bred enighet om ekosystemets betydelse bland talare och medverkande vid sista upplagan av Östersjöfiske 2020...

Inga kommentarer
Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Notiser Ny teknik och fler kontroller har fått ner tjuvfisket efter den rödlistade ålen. Bland annat startade övervakning med drönare under 2018.

Inga kommentarer
Så fiskar du Buster Jerk - Jan O tipsar!

Så fiskar du Buster Jerk - Jan O tipsar!

Magazinet Jan Olsson är FishEcos och MagazineFishEcos chefredaktör, hängiven gäddfiskare och har alltid med sig en eller flera Buster Jerks på fiske. Här tipsar Jan O om hur han når framgång med Bustern, favoritfärger...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.