+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!
Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!
Fotograf: Privat

Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!

Nu är det snart dags för auktionerna i Livlinan – Betesbyggare mot cancer 2020! En insamling till förmån för Barncancerfonden sedan 2017 Livlinan startades av Janne Knutsson, själv betesbyggare under namnet BS Lures tillsammans med sonen Jonathan.

I år startar Livlinan 2020 i början av november på Tradera. Oavsett om man är en känd/okänd betesbyggare, fiskeprofil, guide, sportfisketeam, sportfiskebutik eller företag så kan man delta. Även som privatperson kan man bidra! Man kan ställa upp med vad som helst som är fiskerelaterat, litet som stort, många bäckar små och det gör det till en stor sak tillsammans. Alla bidrag läggs upp på Tradera för en auktion & alla pengar som auktionerna drar in går oavkortat till Barncancerfonden.
Var inte rädd för att bidra med en auktion, det du gör är positivt & gör en stor skillnad för Barncancerfonden.

Om du inte kan eller vill bidra med en auktion så kan du alltid delta genom att buda på en pågående auktion. Så håll i pengarna gott folk och var redo att buda på auktionerna i början av november på Tradera! Glöm inte att varenda krona räknas, liten som stor. Tillsammans kan vi göra en väldigt god sak!

Låt oss slå rekord i år igen!

Kontakta livlinan 2020 genom antingen:
- Jakob Lindahl, som håller i Livlinan 2020.

Dela & sprid inlägget så att det når ut till fler!


Kort om Barncancerfonden:

- Som ideell förening sprungen ur drabbade familjers gemensamma engagemang har vi på Barncancerfonden skapat vår egna roll i samhället. Vårt uppdrag och vårt existensberättigande är dock tydligt – vi ska hjälpa till att bekämpa barncancer. Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige länge fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. Vi spelar en central roll i att bekämpa sjukdomen, och har nästan uteslutande finansierats av stöd från privata givare och företag, både stora och små. När ett barn drabbas av cancer är ensam inte stark. Vi på Barncancerfonden är och ska vara öppna för att samarbeta med andra. Särskilt dem som delar vårt uppdrag eller på annat sätt vill verka för en bättre verklighet för barn med cancer.I Barncancerfondens uppdrag ingår också att finnas till för alla som behöver oss. Att finnas till för de drabbade, för deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom och för de som vill föra vårt budskap vidare. Och naturligtvis för den som vill bidra.


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 151 Nästa SistaNu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Press/ reklam Hela Båtsverige jublar över regeringens förslag att ge tullen utökade befogenheter att stoppa misstänkt stöldgods...

1 kommentar
Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Notiser Det finns sportfiskare och så finns det sportfiskare utan gränser! Dom som reser 100:tals mil, tar sig över stock å sten, sumpmark och träsk för att förverkliga drömmen om det ultimata fisket!

Inga kommentarer
Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Notiser Höstledigheten kryper allt närmare och vad passar då bättre än att komma ut i den härligt friska luften och fiska...

Inga kommentarer
Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Eko/ Miljö Ministerrådet enades i natt om fiskekvoterna för Östersjön 2021. Laxfisket ökar, strömmingsfisket i centrala Östersjön minskar kraftigt och bag limit för fritidsfisket efter torsk i Öresund lämnas oförändrad...

Inga kommentarer
Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Eko/ Miljö Sportfiskarna storsatsar i år på höstlovsfiske på ett 30-tal orter från Luleå i norr till Malmö i syd...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.