+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jobba hos Mojoboats!
Vill du jobba med dom här sköna killarna?
Fotograf: Privat

Jobba hos Mojoboats!

Mojoboats AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärkning i vår verkstad. Mojoboats är idag Sveriges ledande företag inom sportfiskebåtar och vi är nu 9 st medarbetare. Vi är ett riktigt sammansvetsat team som brinner för vårat företag och våra produkter. 

Nu söker vi en medarbetare till vår verkstad. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med inriktning på nymontering av båtar och dess kringutrustning, rekonditionering av både nya och begagnade båtar. Arbetsuppgifterna kommer också omfatta vara i butiken, hämta båtar och trailers, leveranser, service och reparationer.

Du bör vara båtvan och motorintresserad, tekniskt lagd, noggrann, stresstålig och ha hög servicenivå, samt en bra lagspelare. Du måste ha som minst b-körkort men E eller utökad b-kort är meriterande likaså teknisk utbildning/erfarenhet.

Tjänsten vi söker är fast och tills vidare anställning med individuell lönesättning och vi tillämpar provanställning. Vår båthall, butik och verkstad är beläget i Pålsboda utanför Örebro. Ansökan med löneanspråk och cv skickas till mig Patrik Löfgren, som är verkstadschef här på Mojoboats (patrik@mojoboats.se.)

Vill du veta mera om tjänsten går det också bra att kontakta mig på telefon. Ring då 0582/688800 och välj verkstad samt fråga efter Patrik.
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 151 Nästa SistaNu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Press/ reklam Hela Båtsverige jublar över regeringens förslag att ge tullen utökade befogenheter att stoppa misstänkt stöldgods...

1 kommentar
Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Notiser Det finns sportfiskare och så finns det sportfiskare utan gränser! Dom som reser 100:tals mil, tar sig över stock å sten, sumpmark och träsk för att förverkliga drömmen om det ultimata fisket!

Inga kommentarer
Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Notiser Höstledigheten kryper allt närmare och vad passar då bättre än att komma ut i den härligt friska luften och fiska...

Inga kommentarer
Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Eko/ Miljö Ministerrådet enades i natt om fiskekvoterna för Östersjön 2021. Laxfisket ökar, strömmingsfisket i centrala Östersjön minskar kraftigt och bag limit för fritidsfisket efter torsk i Öresund lämnas oförändrad...

Inga kommentarer
Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Eko/ Miljö Sportfiskarna storsatsar i år på höstlovsfiske på ett 30-tal orter från Luleå i norr till Malmö i syd...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.