+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Shimano startar upp sin fiskeverksamhet i Norden!
Shimano startar upp sin fiskeverksamhet i Norden!
Fotograf: Shimano

Shimano startar upp sin fiskeverksamhet i Norden!

Större sortiment och tätare kontakt direkt med varumärket – det är vad Shimano Nordic vill erbjuda sina fiskekunder när de nu tar över försäljningen av Shimano fiske i Norden. Genom den lokala närvaron vill Shimano också höja nivån på marknadsföringen mot slutkonsument. 

Ett nytt spännande showroom står klart i Uppsala och det nya teamet har installerat sig. På det svenska kontoret finns Carl Sterner, säljchef för fiske i Norden; Jonathan Bjurstam, marknadskoordinator; Jesper Wedin, säljare; samt Mats Lagerkvist, kundsupport och innesälj.

Även på Shimanos lokala säljkontor i Norge, Finland och Danmark utökas teamen med nya kollegor med inriktning på fiske.

- Det tog förstås tid att hitta rätt personer, men snart är alla på plats. Samtliga har ju redan en gedigen fiskebakgrund, men vi längtar efter att få bekanta oss med branschen utifrån vår nya roll. Vi ser verkligen fram emot att få lära oss mer om kundernas förutsättningar och behov och tillsammans komma fram till rätt support för dem. Det är superviktigt för oss, säger Carl Sterner.

En stor nyhet för Shimanos fiskekunder i Norden är den direkta tillgången till MyShimano - en plattform där kunden kan se hela sortimentet och lagerstatus på över 3 000 artiklar. Kunden kan sedan välja att lägga sin beställning direkt i plattformen, eller kontakta sin lokala säljare för rådgivning. En effektiv lösning som innebär större insyn och mer direktkontakt med varumärket, utan mellanhänder.
 
Den lokala närvaron kommer även att ha betydelse för marknadsföringen mot slutkonsument, där Shimano kan vara mer lyhörda och anpassningsbara för trender och efterfrågan – oavsett om det gäller produkter eller verksamhet.
 
- Det är en spännande tid och vi har nog premiärkänslor allihop. Vi har jobbat i flera månader med att hitta rätt personal, utbilda oss, bygga showroom, sätta organisationen och strukturen, så att vi ska kunna möta våra kunder på bästa sätt. Nu är det äntligen showtime, säger Carl Sterner.

Shimano Nordic bedriver sedan lång tid tillbaka försäljning inom cykel – dels för de egna varumärkena Shimano, Pearl Izumi, PRO och Lazer, men också som distributör för många andra varumärken inom cykelområdet.

Shimano Nordic fiske
 

Carl Sterner, säljchef

Jonathan Bjurstam, marknadskoordinator

Lokala säljkontor
 

Sverige

Mats Lagerkvist, kundsupport och innesälj
 Jesper Wedin, säljare
 Norge
Bjørn Johnsen, kundsupport och innesälj
Odd Ivar Knutsen, säljare (tillträder 1 november 2020)
Danmark
Adam Davis, kundsupport och innesälj
Andreas Rasmussen, säljare
Finland
Juha Penttilä, kundsupport och innesälj
Heikki Turunen, säljare


Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Mikael skrev...
Service av Shimano
Det står inget om det kommer drivas någon service av shimanorullar?
Klockan 23:55, 03 Okt 2020

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 151 Nästa SistaNu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Press/ reklam Hela Båtsverige jublar över regeringens förslag att ge tullen utökade befogenheter att stoppa misstänkt stöldgods...

1 kommentar
Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Notiser Det finns sportfiskare och så finns det sportfiskare utan gränser! Dom som reser 100:tals mil, tar sig över stock å sten, sumpmark och träsk för att förverkliga drömmen om det ultimata fisket!

Inga kommentarer
Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Notiser Höstledigheten kryper allt närmare och vad passar då bättre än att komma ut i den härligt friska luften och fiska...

Inga kommentarer
Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Eko/ Miljö Ministerrådet enades i natt om fiskekvoterna för Östersjön 2021. Laxfisket ökar, strömmingsfisket i centrala Östersjön minskar kraftigt och bag limit för fritidsfisket efter torsk i Öresund lämnas oförändrad...

Inga kommentarer
Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Eko/ Miljö Sportfiskarna storsatsar i år på höstlovsfiske på ett 30-tal orter från Luleå i norr till Malmö i syd...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.