+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Succé för Swedish Perch Tournament 2020!
Totalsegrarna i SPT! Suveräna Team Högvarv/Millerod!
Fotograf: Privat

Succé för Swedish Perch Tournament 2020!

Nu är den första upplagan av Swedish Perch Tournament avgjord! Den fjärde och sista deltävlingen avgjordes som bekant i helgen i Västerås där Team Högvarv/Millerod gick hem segrande.

Inför den sista deltävlingen fanns det totalt sett 10 team som var med och slogs om pallplaceringarna. De tre lag som var i den toppen av totaltabellen inför den sista deltävlingen var Team Högvarv/Millerod, Surböle och Team Sniper/Älgen.

Under årets tour har det totalt sett varit 64 st unika deltagande lag och totalt sett så har 22 st av dessa lag varit med i minst 3st deltävlingar. Utifrån de förutsättningar som har varit rådande under året med avseende på COVID19-pandemin kan man inte annat än säga att det är riktigt grymt och imponerande!

Samtliga deltagare har visat stor tillförsikt och förhållit sig till de åtgärder som har tagits fram, för att touren ska kunna ha genomförts.

När den fjärde och sista deltävlingen avgjordes skulle det visa sig att Team Högvarv/Millerod skulle stå som slutlig segrare i den första upplagan av Swedish Perch Tournament!

Med ett grymt fiske igenom hela touren, med topplaceringar i stort sett varje deltävling har de även vunnit priser för störst abborre inte minst två gånger om!

De 5 lagen som hamnade i topp var följande:

1)      Team Högvarv/Millerod

2)      Surböle

3)      Fremdling/AHN Fishing

4)      Team Sniper/Älgen

5)      Team BBL

Vi vill i samband med touren tacka alla samarbetspartners och värdbutiker som har ställt upp! Självklart till alla deltagare som har varit med under touren, utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra årets roligaste tour.

Vi i teamet bakom Swedish Perch Tournament önskar samtliga en fantastisk höst och ett grymt fiske. Planeringen inför nästa års upplaga är redan igång och vi hoppas snart kunna presentera detta för er!

Skitfiske!

/ Viktor Veiksaar, Sebastian Veiksaar och Johnny Henning

www.swedishperchtournament.seDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 151 Nästa SistaNu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Press/ reklam Hela Båtsverige jublar över regeringens förslag att ge tullen utökade befogenheter att stoppa misstänkt stöldgods...

1 kommentar
Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Notiser Det finns sportfiskare och så finns det sportfiskare utan gränser! Dom som reser 100:tals mil, tar sig över stock å sten, sumpmark och träsk för att förverkliga drömmen om det ultimata fisket!

Inga kommentarer
Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Välkomna på Höstlovfiske på Gotland

Notiser Höstledigheten kryper allt närmare och vad passar då bättre än att komma ut i den härligt friska luften och fiska...

Inga kommentarer
Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Kraftig minskning av strömmingsfisket i Östersjön 2021!

Eko/ Miljö Ministerrådet enades i natt om fiskekvoterna för Östersjön 2021. Laxfisket ökar, strömmingsfisket i centrala Östersjön minskar kraftigt och bag limit för fritidsfisket efter torsk i Öresund lämnas oförändrad...

Inga kommentarer
Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Välkomna på höstlovsfiske landet runt!

Eko/ Miljö Sportfiskarna storsatsar i år på höstlovsfiske på ett 30-tal orter från Luleå i norr till Malmö i syd...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.