+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Succé för Swedish Perch Tournament 2020!
Totalsegrarna i SPT! Suveräna Team Högvarv/Millerod!
Fotograf: Privat

Succé för Swedish Perch Tournament 2020!

Nu är den första upplagan av Swedish Perch Tournament avgjord! Den fjärde och sista deltävlingen avgjordes som bekant i helgen i Västerås där Team Högvarv/Millerod gick hem segrande.

Inför den sista deltävlingen fanns det totalt sett 10 team som var med och slogs om pallplaceringarna. De tre lag som var i den toppen av totaltabellen inför den sista deltävlingen var Team Högvarv/Millerod, Surböle och Team Sniper/Älgen.

Under årets tour har det totalt sett varit 64 st unika deltagande lag och totalt sett så har 22 st av dessa lag varit med i minst 3st deltävlingar. Utifrån de förutsättningar som har varit rådande under året med avseende på COVID19-pandemin kan man inte annat än säga att det är riktigt grymt och imponerande!

Samtliga deltagare har visat stor tillförsikt och förhållit sig till de åtgärder som har tagits fram, för att touren ska kunna ha genomförts.

När den fjärde och sista deltävlingen avgjordes skulle det visa sig att Team Högvarv/Millerod skulle stå som slutlig segrare i den första upplagan av Swedish Perch Tournament!

Med ett grymt fiske igenom hela touren, med topplaceringar i stort sett varje deltävling har de även vunnit priser för störst abborre inte minst två gånger om!

De 5 lagen som hamnade i topp var följande:

1)      Team Högvarv/Millerod

2)      Surböle

3)      Fremdling/AHN Fishing

4)      Team Sniper/Älgen

5)      Team BBL

Vi vill i samband med touren tacka alla samarbetspartners och värdbutiker som har ställt upp! Självklart till alla deltagare som har varit med under touren, utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra årets roligaste tour.

Vi i teamet bakom Swedish Perch Tournament önskar samtliga en fantastisk höst och ett grymt fiske. Planeringen inför nästa års upplaga är redan igång och vi hoppas snart kunna presentera detta för er!

Skitfiske!

/ Viktor Veiksaar, Sebastian Veiksaar och Johnny Henning

www.swedishperchtournament.seDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 152 Nästa SistaFiskevårdsprojekt gav rekordmånga laxar!

Fiskevårdsprojekt gav rekordmånga laxar!

Press/ reklam Roliga laxnyheter denna gång och för engångsskull . Antalet laxar som passerar fiskvägarna i Jockfall och Linafallet i Norrbotten har ökat rejält på senare tid...

Inga kommentarer
Miljoner i stöd för storskaligt vattenbruk i Sotenäs!

Miljoner i stöd för storskaligt vattenbruk i Sotenäs!

Eko/ Miljö Fiskodling på hållbart och långsiktigt sätt skall bedrivas på land! Nu får planerad jätteanläggning ekonomiskt stöd för landbaserad odling i Sotenäs...

Inga kommentarer
Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att fiska med Garmins nya GT56/36-givare!

Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att fiska med Garmins nya GT56/36-givare!

Eko/ Miljö Nytt för ekolodsfantasterna! Med optimerad SideVü-prestanda och flera ekolodsfrekvenser kan dessa nya givare enkelt anpassas för att passa alla olika typer av fiske och vatten. Fiskare kan därmed röra sig över en ännu större yta än tidigare säger Garmin!

Inga kommentarer
Öka jaktmöjligheterna på säl och skarv!

Öka jaktmöjligheterna på säl och skarv!

Eko/ Miljö Nytt förslag gör det enklare för markägare och jakträttsinnehavare att skjuta skarv och säl, något som välkomnas av många...

Inga kommentarer
Mattias Furuskog bänder stort - SuperSizeabborre på liten jigg!

Mattias Furuskog bänder stort - SuperSizeabborre på liten jigg!

Spinn Mattias Furuskog konstaterar att även mindre beten ger stor abborre! En riktigt trög dag slutade med att rätt fisk till slut högg!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.