+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Trehundra kinesiska fartyg plundrar Galapagos vatten!
Trehundra kinesiska fartyg plundrar Galapagos vatten på bläckfisk!
Fotograf: Flickr CC https://www.flickr.com/photos/bartb_pt/

Trehundra kinesiska fartyg plundrar Galapagos vatten!

Galapagosöarna är ett avlägset område nästan 900 kilometer utanför Ecuadors kust och var en gång ett ”levande laboratorium” som inspirerade Charles Darwins evolutionsteori. 

Området är en oas för djurliv i havet med mer än 20% marina arter som inte finns någon annanstans på jorden. Galapagos marinreservat, som också är ett UNESCO:s världsarvslista, täcker mer än 133 000 kvadratkilometer som omger Galapagosöarna.

Utanför detta område har 300 kinesiska fiskebåtar legat i månader för att fiska bläckfisk. Enorma mängder har bärgats och nu hotas andra arter av birst på föda!

Vid ett flertal tillfällen har båtar stängt av sina gps:er och lämnat motstridiga uppgifter kring fartygsnamn. Något som misstänks handla om att man även ägnat sig åt olagligheter... Mer finns att läsa i ett pressmeddelande från organisationen Oceania

//FishEco

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 166 Nästa SistaCamp Mayfly Norrefors - ett förstklassigt regnbågsvatten!

Camp Mayfly Norrefors - ett förstklassigt regnbågsvatten!

Fluga Peter Svensson, Gälgreppet, har varit på besök i flugfiskeparadiset Norrefors! Hur det gick och andra tankar finns på bloggen...

Inga kommentarer
Dag två av KinnekulleOnline öppnar bra!

Dag två av KinnekulleOnline öppnar bra!

Tävling Dag två av KinnekulleOnline har börjat och det med besked! Vänern och dess laxar är på bra humör och flera fiskar över 100 cm har landats!

Inga kommentarer
Krönika av Anders Stridh - Nya annorlunda tider

Krönika av Anders Stridh - Nya annorlunda tider

Notiser Ny krönikör på Sportfiskarnas hemsida, Anders Stridh! Anders delar med sig av sitt fiske, tankar kring livet och annat...

Inga kommentarer
Anmäl dig till Norrlandsgäddan 1 och 2 nu!

Anmäl dig till Norrlandsgäddan 1 och 2 nu!

Tävling Nu har portarna öppnat för två nya tävlingar i Swedish Pike League, Norrlandsgäddan 1 & 2. Speciellt framtagna för att öka möjligheten för gäddfiskelag i norra Sverige att få tillgång till fler SM-kval och SPL-tävlingar...

Inga kommentarer
Kayakstore Online Battle - Live just nu!

Kayakstore Online Battle - Live just nu!

Tävling Femtio anmälda kajakfiskare är just nu ute på vattnet och tävlar! Under lördagen sänder Kayakstore live så ni kan följa resultaten från studion och även följa med ut på sjön!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.