+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Så mycket bättre, när vi är tillsammans...

Så mycket bättre, när vi är tillsammans...

Det är med glädje, spänning och förväntan vi vill presentera det nya samarbetet mellan Fiskesnack.com, +MagazineFishEco och +FishEco.se. För en tid sedan kom vi överens om att förvärva delar i varandras respektive företag. Avsikten med detta är att tillsammans kunna erbjuda våra sammanlagda läsare något som aldrig tidigare har funnits, e-magazine, nyheter, bild och diskussion på Internet samlat. Vi tror på att 1+1= 3 gynnar dig som sportfiskeintresserad läsare, fiskedebattör och fotograf.

Nu startar arbetet med att integrera delar av våra Internetsidor och funktioner med varandra. Detta kommer att ske på sådant sätt att själen i respektive produkt bibehålls men att styrkan, totalt sett, blir mycket större. Som läsare, debattör, fotograf, skribent eller allätare, på någon av våra sajter kommer, du få ännu mer av ALLT som du tidigare fått!

Vi kommer också att kunna erbjuda våra annonsörer helt nya och skräddarsydda möjligheter att synas på våra Internetsidor med bild, annonstext och video. Annonsörerna är en viktig del för att kunna finansiera ännu bättre diskussioner, konstruera en ännu bättre tidning, skapa snabbare nyheter och ge förutsättningar för bättre tekniska lösningar för allt detta.

Jan Ohlsson, grundare av +FishEco och +MagazineFishEco säger:

- Jag tror att vi tillsammans kan bli Skandinaviens självklara plats för Sportfiske, i ett vitt begrepp, på Internet. Det är verkligen roligt och till och med hedrande att Anders Bergman vill arbeta med oss på +FishEco. Det Anders och hans Fiskesnackare har skapat på Internet är ett begrepp och en institution och att få vara en del av detta, är otroligt fantastiskt.

Anders Bergman grundare av Fiskesnack.com säger:

- Som ni säkert sett så har jag under en tid sökt en ny ägare till Fiskesnack.com. Anledningen till detta är att tiden inte räckt till och jag har då tänkt att det kanske är bättre att låta någon annan ta över för att förverkliga alla grymma idéer som ligger vilandes. När erbjudandet angående detta samarbete dök upp så har jag tänkt om. I och med samarbetet mellan sajterna så kan jag frigöra tid till utveckling av Fiskesnack.com och på så vis kunna genomföra det jag hela tiden önskat. Jag tror stenhårt på detta koncept! Nu kör vi!

Mer info kommer att publiceras på respektive hemsida www.fiskesnack.com och www.fisheco.se kontakta oss gärna för frågor.

Jan Ohlsson                                             Anders Bergman              
jano@fisheco.se                                      admin@fiskesnack.com
070 2088 030                    
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

13 kommentarer...
PerraP skrev...
Kan bli bra, men....
Kan säkert bli riktigt bra om +FishEco vågar hänga kvar kring sin grundidé/nisch om att försöka kombinera miljötänk och sportfiske och inte viker ner sig för "massmarknaden". Håll (miljö) flaggan högt, annars riskerar den snabbt att bli trampad på och FishEco blir ännu en av alla dessa fiskeprylssajter med massor av reklam utan intelligent innehåll. Lycka till!
Klockan 09:43, 27 Dec 2011

Tom skrev...
Gratulerar
Grattis! Skall bli riktigt spännande o se hur det här blir
Klockan 12:29, 26 Nov 2011

Jan O skrev...
bra där...
Alla som skriver, tycker och tänker med möjlighet att påverka skall granskas! Bra där, det är bara så vi kan ha trovärdighet. Som det står i pressmeddelandet nedan, med betoning på att bevara och utveckla varsamt :) - Nu startar arbetet med att integrera delar av våra Internetsidor och funktioner med varandra. Detta kommer att ske på sådant sätt att själen i respektive produkt bibehålls
Klockan 14:21, 25 Nov 2011

P A skrev...
För övrigt..
För övrigt så bojkottar jag personligen FB just bl.a på grund av deras användaravtal.
Klockan 13:44, 25 Nov 2011

P A skrev...
Patrick
Tycker du har fel där Patrick. Styrka och genomslag för för förändringar kommer från människor, inte från kommersiell styrka. Exempel är t.ex "Almarna" där folk stoppade rivningshysterin i Stockholm city genom idell kraft, eller idrotten där vår bredd tidigare berott på idella krafter, men där kommersialism idag stryper många talanger som inte har ekonomisk möjlighet att komma fram. Pengar ska inte betyda makt, utan bara en hjälp till möjlighet. Om pengar får betyda makt, blir det snart korruption. Att ett företag ska gå med vinst är en självklarhet, men det ska ske utan att tredje part drabbas. Nu är dock detta en helt annan mer politiskt ideell diskussion än vad som behövs här, så jag lägger detta åt sidan här och nu. Det är bra att Wiman gick ut här nu och klargör hur det ska vara. Det är dock bra om detta blir satt på pränt extremt klart i användaravtalet så att ingen i efterhand drabbas. I verkligheten är det dock inte många som verkligen läser användaravtal, tyvärr. Därför bör en sådan klausul i avtalet vara klart redan vid registrering så inga oklarheter råder. Bägge parter bör ju ha ett skydd från fulspel. Både sidornas utgivare, såväl som användare. Från musikbrachen, där jag själv bl.a ligger i en rättstvist i USA med Sirius XM om just sådant Johan o jag är nyfikna på här o nu, vet jag att det förekommer mycket bakom kulisserna på olika ställen som luktar illa, och därför är jag mån om att denna sammanslagning inte hamnar i samma skola, för det vore tragiskt i så fall. Jag har dock fullt förtroende för Jan O och hans ambitioner efter ett litet samtal nu på morgonen. Så jag lutar mig tillbaks o tittar på med intresse och ser hur allt utvecklar sig.
Klockan 13:38, 25 Nov 2011

Sebastian Wiman +Fisheco skrev...
Hej alla
Låt mig vara tydlig. Vi kommer inte att använda material från användare på Fiskesnack.com utan att fråga upphovsmannan om tillstånd. Detta är en självklarhet och ett löfte. Mvh. Sebastian Wiman +FishEco
Klockan 11:25, 25 Nov 2011

Patrick E.Olsson skrev...
Ett företag måste få gå med vinst.
Köper helt och hållet problematiken som Johan nämner och som PA ställer sig bakom, däremot så tycker jag inte att man ska se \\\"stordrift\\\" som en bov eller som en synonym med problem. Om vi i Sverige ska få inflytande och genomslag i frågor kring sportfiske och vattenvård så är det precis sådana här större aktörer vi behöver. För när det kommer pengar med i bilden så kommer också politiken att visa ett större intresse. Den envise lappen med stor kunskap kan påverka, men ett företag med stor kunskap OCH ekonomiskt inflyttande samt stora kommersiella värden, kan på ett bra sätt sätta press och säkerställa penetrationen hos relevanta nyheter om man så väljer göra. Och jag ser ingen anledning till varför FishEco, som är ett företag inte ska få göra affärer till förmån för dem själva, vad gäller säljande av material så är det självklart känsligt, men nog är dom flesta av medlemmarna på Fiskesnack även medlem på FB och hur många av er skriker när en multimiljard kooperation tjänar pengar på dina upgifter och data? Nä då kan jag faktiskt ställa upp och gynna en rörelse och företag som faktiskt verkar inom sportfiske och som enligt mig verkar göra det på ett etiskt och moraliskt rätt sätt. Företag måste få tjäna pengar och jag tar för givet att alla medlemmar på Fiskesnack nu får en ny användar policy och för dom som det inte passar så är valet enkelt och ingen är lurad. Man kanske till och med kan välja vad som man vill dela och ge fish eco samt Fiskesnack chansen att använda sig av.
Klockan 10:49, 25 Nov 2011

P A skrev...
Hmmmm..??
Det Johan nu skrev, vill även jag ha svar på pronto. Är det så?
Klockan 10:26, 25 Nov 2011

Johan skrev...
Bra men dåligt utförande
Intressant då att ni gör medlemmarnas text/bild till redaktionellt innehåll som ni tar betalt för UTAN att upphovsmannen får betalt! Uselt! Dags att se över användarvillkoren ordentligt märker jag! får skicka över till datainspektionen också så det blir ordentligt gjort!
Klockan 10:09, 25 Nov 2011

P A skrev...
Hmmm..
Håller ett öga då jag alltid är av erfarenhet skeptisk till "stordrift". (Fel uttryck, men i brist på annat, så får det duga). Har sett sådant här gå fel förut och det slutar med en plats där annonsörerna och "marknaden" till slut får styra i riktning som gagnar deras intressen bara för det är dom som betalar kalaset. Går det bra, kan det bli bra, till o med väldigt bra..Går det fel, kommer en stor spark i röven. Jag lutar mig tillbaks o ser neutralt på utvecklingen.
Klockan 10:04, 25 Nov 2011

johan skrev...
låter kanon
Riktigt bra!
Klockan 09:56, 25 Nov 2011

Anders skrev...
Fantastiskt
Det låter som om vi har en riktigt spännande framtid att se fram emot.
Klockan 09:35, 25 Nov 2011

Pontus skrev...
Klockrent!
Oj vad spännande, det här kan inte bli annat än grymt! :-)
Klockan 08:08, 25 Nov 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaBåtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Notiser Emil Jonsson fortsätter att bygga och fixa på sin lilla fiskebåt! Här kommer del tre i båtbyggarserien...

Inga kommentarer
Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Eko/ Miljö Sportfiskarna Region Syd söker aktör för att genomföra vattenvårds- och restaureringsarbete i Mörrumsån inom projektet LIFE CONNECTS...

Inga kommentarer
Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Tävling Runt om i Europa är det ganska vanligt med predatortävlingar där flera arter ger poäng, tyvärr inte så vanligt i Sverige! Nu blir det ändring...

Inga kommentarer
Ny succé för Nyårsgäddan!

Ny succé för Nyårsgäddan!

Eko/ Miljö För åttonde året i rad arrangerades Nyårsgäddan i Västervik under parollen "fiska för bättre fiskevård".

Inga kommentarer
Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - Installerar Led Lights!

Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - Installerar Led Lights!

Notiser Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden rullar vidare, nya grejer ska installeras! Emil Jonsson jobbar på...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.