+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jaktia öppnar ny butik i Karlskrona!
Jaktia öppnar ny butik i Karlskrona!
Fotograf: Privat

Jaktia öppnar ny butik i Karlskrona!

September 2020 öppnar Jaktia Karlskrona på Handelsvägen Nättraby. Jaktia Karlskrona öppnas i samarbete med Mikael Pålsson och Peter Börjesson som båda har en mycket lång och gedigen fiske- jakt- och vapen erfarenhet och är välkända av jakt- och fiskekåren i Blekinge. Både Mikael och Peter har båda arbetet i branschen i många år.

Mikael har själv tidigare drivit Fiskemagasinet i Karlskrona i 17 år och Peter har tidigare arbetet även som yrkesjägare. De fiskar och jagar själva så mycket de hinner på lediga stunder! Den nya Jaktiabutiken får avdelningar för både jakt, vapen och sportfiske.

- Vi har fått det bästa superläget alldeles utmed E22 med veterinärstation som granne

och är rejält laddade för att kunna erbjuda regionens alla jägare och fiskare en riktig specialistbutik säger Lars Martinsson VD för Jaktia.

-Planerad öppning är 4-5 september beroende på hur snabbt alla tillstånd är på plats berättar Mikael Pålsson.

- Vi attraheras av Jaktias franchisekoncept där Jaktia bistår med ett flertal olika konceptlösningar, säger Peter Börjesson. - Det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett brett sortiment och snabbare leveranser, vilket kommer stärka vår etablering i den tuffa, globala konkurrensen med bla. e-handel. Vi känner oss väldigt trygga i vårt val och ser fram emot att få starta upp så snart som möjligt. Den gemenskap och support som finns inom Jaktiagruppen kommer att stärka och underlätta för oss i vår satsning.

- Förutom jakt, fiske, outdoor erbjuder Jaktia Karlskrona även vapenreparationer och kommer satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för alla våra kunder, avslutar Mikael Pålsson.

- Det känns mycket bra att vi nu är representerade här i Karlskrona. Vårt samarbete med de mest kända varumärkena, vår långa erfarenhet, vår kunskap och service via butikerna är kärnan i Jaktias verksamhet.

- Vår ambition är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare, just nu söker vi franchisetagare till Strömstad, Västerås och Uppsala avslutar Lars.

Jaktia är Nordens största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 60 talet butiker. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

För ytterligare information kontakta:

Lars Martinsson, VD, Jaktia AB
tel 031- 26 40 01
lars.martinsson@jaktia.se

Mikael Pålsson
Tel 0709 – 68 92 32
mikael.palsson@jaktia.se

Peter Börjesson
Tel 0706 – 83 30 84
peter.borjesson@jaktia.se

Jaktia är Sveriges nordens största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av drygt 60 butiker. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 145 Nästa SistaFrågor och svar om säl i svenska vatten!

Frågor och svar om säl i svenska vatten!

Blogg 2013 Vissa arter engagerar mer än andra. Tex säl och skarv! Här finns massor med info om just sälen för den som vill vara påläst kring problemen...

Inga kommentarer
Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Abborre på fluga med Daniel Bergman!

Fluga När det gäller att fånga abborre på fluga så är det få personer som besitter den kompetens som Daniel Bergman gör. Han har det senaste åren verkligen utvecklat flugfisket efter abborre, utvecklar nya flugmönster och fått flera människor att inse att abborre är en fantastisk fisk att jaga med flugspö...

Inga kommentarer
Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

Notiser Äntligen! Sunt förnuft får råda!Skatteverket godkänner sportfiske som friskvård!

6 kommentarer
Ståstorpsån restaureras!

Ståstorpsån restaureras!

Eko/ Miljö En av de så kallade Trelleborgsåarna, Ståstorpsån, ska restaureras på initiativ av markägarna i ett nystartat vattenvårdsprojekt. Planen är att hela vattendraget ska återställas genom...

Inga kommentarer
EU kräver åtgärder för att skydda tumlaren i Östersjön!

EU kräver åtgärder för att skydda tumlaren i Östersjön!

Eko/ Miljö Östersjöns enda valsort, tumlaren, får bristande skydd i Sverige anser EU-kommissionen, som kräver att Sverige vidtar omedelbara åtgärder...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.