+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Swedish Pike Open - Tävla mot alla i hela Sverige!
Swedish Pike Open - Tävla mot alla i hela Sverige!
Fotograf: FishEco

Swedish Pike Open - Tävla mot alla i hela Sverige!

Nästa vecka lanseras Swedish Pike Open! Ett koncept likt Gäddfajten men med fler priser, roligare upplägg och ny finalplats.

Swedish Pike Open! Tävla var du vill, när du vill. En individuell tävling som vi hoppas kommer att utvecklas till inofficiellt SM i gäddfiske individuellt. Kval från mitten av maj till slutet av september, final i oktober. Tävlingen kommer att finnas på www.fishy.nu och läggs upp under nästa vecka. Prisbordet kommer att toppas med ett kontantpris på minimum 10.000 kr, vi hoppas på mer! Utöver det med fiskeprylar och teknik för det mångdubbla.

Vi är mycket glada att kunna arrangera finalen i Swedish Pike Open på professionella sportfiskeanläggningen Camp Dragsö i Blekinge i mitten på oktober.  

Tävlingen arrangeras av FishEco och iFiske genom det gemensamt ägda utvecklingsbolaget Fishy Tech Sweden AB. Mer information om sponsorer, tävlingsregler och inbjudan kommer mycket snart.

//Fishy Tech AB
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 145 Nästa SistaNy laxstrategi kan bli dödsstöt för fisket i Forshaga

Ny laxstrategi kan bli dödsstöt för fisket i Forshaga

Eko/ Miljö et mycket populära och fångstgivande lax- och öringfisket i Forshaga kan snart att vara ett minne blott. Detta då länsstyrelserna i Värmland och Västra Götaland har tagit fram en ny strategi för utsättningar av lax- och öringsmolt i Vänern...

Inga kommentarer
Reportagefiske i Norrland!

Reportagefiske i Norrland!

Spinn FishEco på reportageresa i Norrland med Acwafishing! Urstarka gäddor och riiiiktigt stora fiskar som inte vill upp...

Inga kommentarer
Här är bananerna som ska skrämma bort tumlarna!

Här är bananerna som ska skrämma bort tumlarna!

Eko/ Miljö Östersjöns egen och enda lilla val, Tumlaren, måste skyddas! Nu testas nya sätt att undvika att dom går i garnen...

Inga kommentarer
Sportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Sportfisket och jakten bör ingå i Girjasutredning!

Eko/ Miljö Det är självklart att fler aktörer än samer ska få ingå i den sk. Girjasutredningen! Det är många som är berörda och intresserade av jakt och fiske och övrigt friluftsliv och hur den sk. Girjasdomen påverkar framtiden...

Inga kommentarer
Fiska i stan - så gör du!

Fiska i stan - så gör du!

Notiser Fiska i stan från land? Här får du tips från mitti om hur du hittar fisken i Stockholm...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.