+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskarnas regionkontor i Jämtland har öppnat!
Projektledaren Andreas Karlberg, regionchefen Joel Norlin, projektledaren Johan Rudin och ungdomsansvariga Eva Nordin-Svedlund.
Fotograf: Sportfiskarna

Sportfiskarnas regionkontor i Jämtland har öppnat!

Sportfiskarnas senaste regionkontor har dragit igång verksamheten. Kontoret ligger i Ås i Krokoms kommun, strax utanför Östersund.

Medarbetarna Eva Nordin-Svedlund som är regionalt ungdomsansvarig och Andreas Karlberg som är projektledare vatten- och fiskevård har nu båda påbörjat respektive verksamhetsområden.
Eva ska bland annat dra igång projektet Skolbäcken mot olika skolor i Jämtlands län. En uppgift som inte är helt enkel just nu när skolorna har stort fokus på att hindra spridningen av coronaviruset.

-Det är såklart lite svårt att påbörja verksamhet riktad mot skolor just nu då man inte vet hur förutsättningarna ser ut framöver. Men jag har fått mycket positiv respons från de skolor jag hittills har varit i kontakt med. Det finns uppenbart ett stort behov av mer utomhuspedagogik, så jag är övertygad om att detta kommer att bli bra, säger Eva Nordin-Svedlund.

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 137 Nästa SistaKartläggning ska ge mer kunskap om fisk längst Gävleborgs kust!

Kartläggning ska ge mer kunskap om fisk längst Gävleborgs kust!

Eko/ Miljö Sportfiskarna deltar nu i FiskPro-X, en stor kartläggning av fiskbestånd och viktiga kustvattenmiljöer i Gävleborgs län...

Inga kommentarer
En skönhet till SuperSizeabborre för Christer Bramstedt!

En skönhet till SuperSizeabborre för Christer Bramstedt!

Spinn Abborrfisket är verkligen magiskt i år! Näste man att vittna om det är Christer Bramstedt slår till med en riktig skönhet till abborre!

Inga kommentarer
Låna metspön i Nyköping och kom ut i vårsolen!

Låna metspön i Nyköping och kom ut i vårsolen!

Notiser Från och med 26 mars kan du som bor i Nyköping med omnejd låna metspön av Sportfiskarna...

Inga kommentarer
Nu släpps Sportfiskarnas artfilmer och arthäften!

Nu släpps Sportfiskarnas artfilmer och arthäften!

Notiser Sportfiskarna har tillsammans med flertalet experter tagit fram ett spännande informationsmaterial om tre svenska arter – gädda, öring och gös. Nu släpps första delen, gädda...

Inga kommentarer
Imorgon släpps nyheten om en gädda som passerar tjugostrecket!

Imorgon släpps nyheten om en gädda som passerar tjugostrecket!

Notiser Snart brakar nyheten om en riktig megagädda loss i Europa. Vi pratar alltså 20+. Fisk, fångstman och andra detaljer kring denna drömfisk kommer att släppas imorgon kl 20.00...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.