+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!
Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!
Fotograf: Privat

Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!

Svenska Meteträffen är en privat anordnad träff där alla meteintresserade oavsett ålder, kön eller erfarenhet är välkomna. Träffen vill främja och sprida intresset för metet i Sverige där duktiga föreläsare, butiker och olika intressegrupper ger dig som deltagare möjlighet att köpa de senaste prylarna, lära dig mer om fisket samt diskutera och dela erfarenheter med varandra.

Olika företag som säljer utrustning för mete finns på plats och ger dig möjlighet att köpa med dig meteprodukter hem. Dessutom kommer flera duktiga och inspirerande föreläsare att hålla olika föredrag och visa upp metet på träffen för att inspirera och dela kunskaper med dig.

Träff med inriktning på social samvaro
En stor del av träffen kommer ligga på den sociala biten där metare träffas för att diskutera metet och dela med sig av sina erfarenheter.

En happening på kvällen med föredrag av Birger Holmqvist gör att både besökare och utställare kan stanna och snacka fiske och umgås vilket knyter ihop träffen och gör den unik i sitt slag. Här blir det också grillbuffé, fest och tävlingar för den som är med kvällen ut.

Föredrag och föreläsare
Träffen är tänkt att visa upp metets allra bästa sida och inspirera både blivande och gamla ”metare” att ge sig ut att ge sig ut och fiska mer men också öka kunskapen och förhoppningsvis även fångstresultaten för besökarna.

Flera välkända och inspirerande föreläsare kommer under träffens gång att hålla olika föredrag och visa upp bilder och filmer och dela med sig av sina tips och erfarenhet. Det blir också fiske ”live” i Helgeå där olika tekniker visas och diskuteras.

Förköp inträde
Det krävs att du förköper ditt inträde för att få deltaga. Du får då ett personligt medlemsnummer som ger dig tillträdde till meteträffen och en massa spännande aktiviteter. Träffen som äger rum den 7-8 mars 2020 i Knislinge, Nordöstra Skåne. Träffen riktar sig till meteintresserade i alla åldrar.

Läs mer här -> Svenska Meteträffen
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 137 Nästa SistaKartläggning ska ge mer kunskap om fisk längst Gävleborgs kust!

Kartläggning ska ge mer kunskap om fisk längst Gävleborgs kust!

Eko/ Miljö Sportfiskarna deltar nu i FiskPro-X, en stor kartläggning av fiskbestånd och viktiga kustvattenmiljöer i Gävleborgs län...

Inga kommentarer
En skönhet till SuperSizeabborre för Christer Bramstedt!

En skönhet till SuperSizeabborre för Christer Bramstedt!

Spinn Abborrfisket är verkligen magiskt i år! Näste man att vittna om det är Christer Bramstedt slår till med en riktig skönhet till abborre!

Inga kommentarer
Låna metspön i Nyköping och kom ut i vårsolen!

Låna metspön i Nyköping och kom ut i vårsolen!

Notiser Från och med 26 mars kan du som bor i Nyköping med omnejd låna metspön av Sportfiskarna...

Inga kommentarer
Nu släpps Sportfiskarnas artfilmer och arthäften!

Nu släpps Sportfiskarnas artfilmer och arthäften!

Notiser Sportfiskarna har tillsammans med flertalet experter tagit fram ett spännande informationsmaterial om tre svenska arter – gädda, öring och gös. Nu släpps första delen, gädda...

Inga kommentarer
Imorgon släpps nyheten om en gädda som passerar tjugostrecket!

Imorgon släpps nyheten om en gädda som passerar tjugostrecket!

Notiser Snart brakar nyheten om en riktig megagädda loss i Europa. Vi pratar alltså 20+. Fisk, fångstman och andra detaljer kring denna drömfisk kommer att släppas imorgon kl 20.00...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.