+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskarna - Mer verksamhet med nytt inspirationsmaterial!
Sportfiskarna - Mer verksamhet med nytt inspirationsmaterial!
Fotograf: Sportfiskarna

Sportfiskarna - Mer verksamhet med nytt inspirationsmaterial!

Sportfiskarna har tagit fram ett mycket omfattande och nytt inspirationshäfte för ungdomsledare, "Fiska med barn och ungdomar". Materialet kommer att bidra till mer verksamhet bland anslutna föreningar.

Nu är det äntligen här. Sportfiskarna har tagit fram ett inspirationskompendium bestående av mer än 50 artiklar ämnade att ge inspiration och idéer för ungdomsverksamhet i våra anslutna föreningar. I början på mars är materialet redo att skickas ut till alla intresserade klubbar.

Det var rätt längesedan sist. Ni som var med under 1990-talet minns säkert den suveräna ”Idépärmen” som förbundet gav ut och uppdaterade i flera omgångar, en pärm full med praktiska tips för tillverkning med barn och ungdomar i klubblokalen. Den splitter nya publikationen ”Fiska med barn och ungdomar” kan ses som dess sena och delvis nyorienterade uppföljare. På dryga 130 sidor bjuds 52 artiklar som har för avsikt att ge stöd, inspiration och praktiska uppslag för våra föreningars ungdomsverksamhet. Ansatsen är bred och ambitionen är att innehållet dels ska kunna ge nya vinklar för föreningar som har hållit med ungdomsverksamhet länge och dels grundtips för sådana som ligger i startgroparna med att komma igång.

Antalet artikelförfattare är många och representerar en blandning av föreningsprofiler, betesbyggare, sportfiskeskribenter och förbundspersonal.

Läs  mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 138 Nästa SistaSportfiskarna - Vinn medlemsbåten!

Sportfiskarna - Vinn medlemsbåten!

Notiser Något man bara inte får missa, bli medlem! Alla medlemmar i Sportfiskarna har nu chansen att vinna ett fiskefärdigt båtpaket!

Inga kommentarer
Avsnitt två av Predator Fight ute nu!

Avsnitt två av Predator Fight ute nu!

Press/ reklam Söders Sportfiskes nya filmkoncept Predator Fight har snabbt blivit en succé! Här bjuds på det andra spännande avsnittet! Inte missa!

Inga kommentarer
Sportfiskarna - Anmälan till Sommarfiskeskolan börjar den 15 april!

Sportfiskarna - Anmälan till Sommarfiskeskolan börjar den 15 april!

Notiser Nu är det snart dags att anmäla sig till sommarfiskeskolan! Något som man inte får missa om man är mellan 7-14 år gammal...

Inga kommentarer
De bästa fisketipsen för havsöring i Skåne!

De bästa fisketipsen för havsöring i Skåne!

Notiser Snart är det dags för den efterlängtade havsöringspremiären på Sydkusten. Sportfiskarna har intervjuat en riktigt erfaren havsöringsräv, öringbloggaren Linus Holmgren, och bett honom ge sina bästa fisketips för silvret i syd...

Inga kommentarer
Blygsamt 80-årsjubileum för Mörrums Kronolaxfiske!

Blygsamt 80-årsjubileum för Mörrums Kronolaxfiske!

Press/ reklam En annorlunda premiär och 80:års jubileum i fina Mörrumsån. Fisken finns där och nu är reglerna "Coronaanpassade" för alla som vill fiska på ett världsberömt vatten...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.