+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskarna söker två nya tjänster till huvudkontoret i Alvik!
Sportfiskarna söker två nya tjänster till huvudkontoret i Alvik!
Fotograf: Sportfiskarna

Sportfiskarna söker två nya tjänster till huvudkontoret i Alvik!

Sportfiskarna rekryterar nu en redovisningsassisten och en medarbetare till medlemsservice. Välkomna att ansöka!

Redovisningsassistent till Sportfiskarna
Har du sinne för siffror och ekonomiska detaljer och är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en expansiv och trivsam organisation med huvudkontor i Bromma? Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsfirman First.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieutbildad med ett par års erfarenhet av redovisning. Du har tidigare arbetat med avstämningar, löpande bokföring och leverantörs-/kundreskontra. Du har god förståelse för hela det ekonomiska flödet, har allmänt goda systemkunskaper och talar och skriver svenska väl. Har du erfarenhet av implementation av e-faktura är det ett plus. Du har ett glatt humör, är service-minded, noggrann och flexibel. Du är van vid externa kontakter (leverantörer, myndigheter etc) likväl som interna.

Arbetsuppgifter
Exempelvis löpande hantering av fakturor och utbetalningar, hämtning och inläsning av bankfiler, rättning av fellistor, hantering av autogiron, arkivering, löpande redovisning mm mm.

Läs mer om tjänsten här: First

Medarbetare till medlemsservice på Sportfiskarna
Har du en stark kommunikativ förmåga och är professionell i ditt bemötande? Är du dessutom en god lyssnare och vill arbeta i en supportande roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sportfiskarna söker en kollega med god servicekänsla till medlemsenheten på huvudkontoret i Bromma. Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. Rekryteringen sker i samarbete med rekryteringsfirman First.

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 136 Nästa SistaLiten fisk kan visa hur åldrandet bromsas!

Liten fisk kan visa hur åldrandet bromsas!

Eko/ Miljö En liten fisks förmåga att pausa sin egen utveckling har länge fascinerat forskare. En ny förståelse för hur detta går till kan ge nya svar på hur mänskligt åldrande kan fördröjas...

Inga kommentarer
Mendim Kerim tar drömabborre i Malmö kanal!

Mendim Kerim tar drömabborre i Malmö kanal!

Spinn Malmö kanal är verkligen ett vatten som släpper ifrån sig riktigt flotta abborrar. En som nyligen lyckats rejält är Mendim Kerim!

Inga kommentarer
Odla ditt korallrev...

Odla ditt korallrev...

Eko/ Miljö Allt fler vill bli korall-trädgårdsmästare och hjälpa till att rädda världens hotade korallrev. På många platser arbetar forskare och turistnäring tillsammans för att återplantera skadade koraller...

Inga kommentarer
Succéfiske i Malmö kanal under sportlovet!

Succéfiske i Malmö kanal under sportlovet!

Notiser Under Sportfiskarnas sportlovfiske förra veckan deltog över 100 barn på tre orter i regionen. I Malmö testade runt 50 barn på att fiska och tillsammans lyckades de fånga över 200 abborrar!

Inga kommentarer
Hatet mot Girjas efter jakt- och fiskedomen når nya nivåer...

Hatet mot Girjas efter jakt- och fiskedomen når nya nivåer...

Notiser Flera av Girjas samebys renar har hittats ihjälskjutna i vad som verkar vara en reaktion på domen i högsta domstolen där samebyn får rätten till jakt och fiske på sina områden...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.