+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Snart dags för Trexgäddan igen
Spillersboda
Fotograf: Fredrik Johansson

Snart dags för Trexgäddan igen

Lördagen den 12:e november så går trexgäddan av stapeln. Nytt för i höst är att platsen är Furusund istället för Trosa som det har varit tidigare.

Vid start så läggs 1000:- per deltagare i potten. Efter tävlingen hålls den obligatoriska middagen för alla deltagare vid Marholmen. Där delas potten ut till vinnaren och den röda vinnarmössan. Det delas även ut mössor till de som tagit en 100+ gädda under dagen.

Nytt för i år är även att alla deltagare kommer få ett gäddbete från ABU / Sébile. Den som får den längsta gädda på detta bete fram till årsskiftet vinner en weekend i ABU-stugan i Blekinge. ABU har även sponsrat en exklusiv ambassadeur-rulle, målad i Söder sportfiskes färger och med en Trexgravering.

Vill man delta så ska man kontakta Söder sportfiske via info@sportfiskeprylar.se. Max antal båtlag är som vanligt 30.

//Fredrik Johansson +FishEco

Läs mer här -> Trexen på Sportfiskeprylar.se

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Andreas skrev...
Skvalp + FischEco
Härligt att se dig här Fredrik. Bra artikel, forsätt skriva!
Klockan 09:24, 20 Okt 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaKung Tommy Blomander med ny plussare!

Kung Tommy Blomander med ny plussare!

Vertikalfiske Vår egen kung av gösfisket, Tommy Blomander, har lagt ännu en "plussare" till sin redan grymma svit SuperSizegösar!

Inga kommentarer
Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Eko/ Miljö Sportfiskarna region syd har nyligen beviljats LOVA-medel från Länsstyrelsen Kronoberg för att undersöka förutsättningarna att återskapa en utdikad grund sjö i Helgeås avrinningsområde...

Inga kommentarer
Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.